נכתב במקור על ידי moshesee היי מקורה! היי מישהו שחושב שאני מעניין..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
בטוח נכתב במקור על ידי TheSecret היי אני לא קטן ואני לא שלך אני של אמאא שלי
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי Hamburger היי מישהו שחושב שאני מעניין.. זה סתם כי אני זוכר רק אותך את אנגי ואת הצרפתי מהאשכולות לילה של פעם
נכתב במקור על ידי -HAIM- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא קשור עליו, הוא רצה מיזמן לפרוש ואני פרשתי בהחלטה של כמה דקות של מחשבה. אבל גישות עדיין יש, אה?
נכתב במקור על ידי D@nIeL אני גם לא מציאה גדולה, אז בכלל.. בוא כבר יאפס.
נכתב במקור על ידי D@nIeL אני גם לא מציאה גדולה, אז בכלל.. בקיצור תפסיק ל***ן בשכל אתה מצטרף או לא?
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 16-07-2011 בשעה 22:58.
נכתב במקור על ידי .GiL. אבל גישות עדיין יש, אה? גררר גיל גון אגם נכתב במקור על ידי moshesee זה סתם כי אני זוכר רק אותך את אנגי ואת הצרפתי מהאשכולות לילה של פעם הצרפתי הזה שנא אותי בגלל שאני לא אוהב צרפתים..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ בקיתור תפסיק ל***ן בשכל אתה מצטרף או לא? חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודה היא מצנזרת!! חחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Hamburger גררר גיל גון אגם הצרפתי הזה שנא אותי בגלל שאני לא אוהב צרפתים.. חח זה כי לא אהבת אותו איך הוא היה אמור לאהוב אותך XD ?
מי יתגעגע אלי שאני יהיה בצרפת?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ בקיצור תפסיק ל***ן בשכל אתה מצטרף או לא? WSP ?
נכתב במקור על ידי Hamburger גררר גיל גון אגם הצרפתי הזה שנא אותי בגלל שאני לא אוהב צרפתים.. גרררר?
אתה רוצה לצנזר לה? נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודה היא מצנזרת!! חחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי GreenPoison מי יתגעגע אלי שאני יהיה בצרפת? תביא לי קורסון באמא שלך
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודה היא מצנזרת!! חחחחחחחחחחחחחחחחח מכבדת את המנהל של המקום
חוקי הפורום