נכתב במקור על ידי moshesee חח זה כי לא אהבת אותו איך הוא היה אמור לאהוב אותך XD ? לא יודע, הצרפתים הם עם מוזר, אם אפשר לקרוא להם עם בכלל.. נכתב במקור על ידי GreenPoison מי יתגעגע אלי שאני יהיה בצרפת? לא אני..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי .GiL. גרררר? אה השגעון שלך פסק?
אני נכתב במקור על ידי GreenPoison מי יתגעגע אלי שאני יהיה בצרפת?
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי .Zeta אני יאי
נכתב במקור על ידי Hamburger לא יודע, הצרפתים הם עם מוזר, אם אפשר לקרוא להם עם בכלל.. לא אני.. צודק אולי נבקש גרין שיעשה שם טרור הוא טס לצרפת הוא יוכל להרוג כמה מהם D:
נכתב במקור על ידי Hamburger אה השגעון שלך פסק? שיגעון ל?..
נכתב במקור על ידי Hamburger גררר גיל גון אגם הצרפתי הזה שנא אותי בגלל שאני לא אוהב צרפתים.. הייייי לא שנאתי אותך פשוט זה מעצבן שאתה קוראה לי גרמני
נכתב במקור על ידי TheSecret הייייי לא שנאתי אותך פשוט זה מעצבן שאתה קוראה לי גרמני אתה לא הצרפתי הסקסי שאנחנו מדברים עליו אתה גרמני זה משו אחר לגמריי
נכתב במקור על ידי moshesee צודק אולי נבקש גרין שיעשה שם טרור הוא טס לצרפת הוא יוכל להרוג כמה מהם D: לא, הוא לא מספיק גבר, תשיג לי מטוס, אני אשיג את הנשק ונגמור אותם. נכתב במקור על ידי .GiL. שיגעון ל?.. עדיף לא להזכיר לך נכתב במקור על ידי TheSecret הייייי לא שנאתי אותך פשוט זה מעצבן שאתה קוראה לי גרמני אה זה אתה? לא זה לא אתה.. וגם אני גרמני.
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 16-07-2011 בשעה 23:05.
נכתב במקור על ידי Hamburger לא, הוא לא מספיק גבר, תשיג לי מטוס, אני אשיג את הנשק ונגמור אותם. עדיף לא להזכיר לך אה זה אתה? לא זה לא אתה.. וגם אני גרמני. ..
טוב אחים שלי אני הולך לישון לילה טוב
נכתב במקור על ידי Hamburger לא, הוא לא מספיק גבר, תשיג לי מטוס, אני אשיג את הנשק ונגמור אותם. עדיף לא להזכיר לך אה זה אתה? לא זה לא אתה.. וגם אני גרמני. הייי למה אני משיג מטוס ? אני ישיג רובה אתה מטוס ! מניאק !
לא משנה..
נערך לאחרונה על ידי _יעל_; 16-07-2011 בשעה 23:12.
נכתב במקור על ידי .Zeta טוב אחים שלי אני הולך לישון לילה טוב מוקדם.. נכתב במקור על ידי moshesee הייי למה אני משיג מטוס ? אני ישיג רובה אתה מטוס ! מניאק ! בגלל שלי יש ביצים..
נכתב במקור על ידי moshesee אתה לא הצרפתי הסקסי שאנחנו מדברים עליו אתה גרמני זה משו אחר לגמריי יייי'******אני יראה לך מה זה גרמני יייב'%^$% של ^$%^$% חכה חכה
חוקי הפורום