נכתב במקור על ידי Mr. Horror היורש אימה שלי גם אני רוצה...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחח מאיפה הבאת את זה? גוגל כתבתי GUN וזה מה יצא חייחי זה כי את מלאך ואת רצית מהקטנציק נק'
קרדיט לFRENZY
קושקושוני בולבולוני לאב יוווווו
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי AdventureR גוגל כתבתי GUN וזה מה יצא חייחי זה כי את מלאך ואת רצית מהקטנציק נק' אם כבר אז....
נכתב במקור על ידי `SelecTioN איך זה? fuck you נכתב במקור על ידי AdventureR זה בכוונה.. >< עשיתי את זה כי זה נשמע יותר מתלבש.. נכתב במקור על ידי Mr. Horror היורש אימה שלי יש לי עוד הרבה לראות..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אם כבר אז.... אבל אני חיברתי את זה לשם שלך
נכתב במקור על ידי AdventureR אבל אני חיברתי את זה לשם שלך אבל זה הצעצוע האהוב עליי
נכתב במקור על ידי Hamburger fuck you עכשיו אני יוריד לך מהמשכורת מוחעחעחע
LOVE marijuana
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אם כבר אז.... Hands up bitch
נכתב במקור על ידי .GiL. גם אני רוצה... אין, יורש יש רק אחד נכתב במקור על ידי Hamburger fuck you זה בכוונה.. >< עשיתי את זה כי זה נשמע יותר מתלבש.. יש לי עוד הרבה לראות.. יש לך עוד הרבה אתה אבל בתחילת הדרך. אולי נוריש לך את המחברת שלי חחח
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי `SelecTioN עכשיו אני יוריד לך מהמשכורת מוחעחעחע fuck you
נכתב במקור על ידי Hamburger Hands up bitch את מי אתה בא לדגדג עם זה? זה מול וולקן 61???? חחח מצחיק אתה.....
נכתב במקור על ידי .GiL. גם אני רוצה... תהיה היורש שלי נכתב במקור על ידי Mr. Horror אין, יורש יש רק אחד יש לך עוד הרבה אתה אבל בתחילת הדרך. אולי נוריש לך את המחברת שלי חחח במחברת אתה מתכוון ליומנו של השטן?
Hangin' out
נכתב במקור על ידי Hamburger תהיה היורש שלי במחברת אתה מתכוון ליומנו של השטן? לא אני לא השטן. יומנו של חניבעל 2.
חוקי הפורום