נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחח גם אתה אותי אבל אתה לא מבין שאני לא אלחץ ... ! אם תלחץ אני ישלח לך בקשת חברות חחחחח
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אם תלחץ אני ישלח לך בקשת חברות חחחחח יש לי כבר יותר מדי עזוב ...
נכתב במקור על ידי kingdevilb חניבעל שאוהב לשחק FM נכתב במקור על ידי Hamburger אני מחכה.. אז מי זה חניבעל 1? נכתב במקור על ידי Aviv.E יווו רק עכשיו ראיתי ~!!!! יוני אני אוהב אותך ! נכתב במקור על ידי Aviv.E יאללה תופרים את הפורום !!! 250 הנה אני בא ! נכתב במקור על ידי Hamburger עכשיו אני מבין.. גררר יאללה נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחח גם אתה אותי אבל אתה לא מבין שאני לא אלחץ ... זה כלום !!!! עושים אתז ה בלילה ! מההה למה מה זה? אני יכול לעשות 900 בלילה
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E יאלללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללללללללההההההההההההההההההההההה אני לא יודע את מי לשים בהקדשות תעזור לי ... אותי כמובן, וסתכל על הפעמים הקודמות של האשכולות 8K, 7K, תעתיק משם ותחשוב על עוד, כמוני. ועל יוני ואחיו התאום שהוא לא פגש גוני. נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח יאללה 250 בכל הכח מצוין מה שלום גוני?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger אותי כמובן, וסתכל על הפעמים הקודמות של האשכולות 8K, 7K, תעתיק משם ותחשוב על עוד, כמוני. ועל יוני ואחיו התאום שהוא לא פגש גוני. מה שלום גוני? מצוין מה איתך?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מצוין מה איתך? בסדר מה שלום יוני?
נכתב במקור על ידי Aviv.E יש לי כבר יותר מדי עזוב ... לא רוצה אני שולח..! ולמה יש לך חתימה כל כך מכוערת אם אתה מעצב?! עם כישרון כמו שלך הייתי עושה נפלאות....
לא הורדתי כלום אביב... אין לנו אותו טעם לא יעזור...
טוב אני יוצא לעשן דברו איתי עוד 5 דקות חחחחחח ואביב באמת יש לך חרא שירים
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker טוב אני יוצא לעשן דברו איתי עוד 5 דקות חחחחחח ואביב באמת יש לך חרא שירים בן כמה אתה? ונכון? חרא שירים!#@
נכתב במקור על ידי GreenPoison בן כמה אתה? ונכון? חרא שירים!#@ בן 18 חחחח למה אתה שואל?
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker בן 18 חחחח למה אתה שואל? חשבתי איזה 12 חחחח לפי החתימה והרצון ה"עז" ללחיצות על ה"ביצה"..
נכתב במקור על ידי GreenPoison לא הורדתי כלום אביב... אין לנו אותו טעם לא יעזור... שמתי לב ... נכתב במקור על ידי RoyaIJoker טוב אני יוצא לעשן דברו איתי עוד 5 דקות חחחחחח ואביב באמת יש לך חרא שירים תודה נכתב במקור על ידי RoyaIJoker לא רוצה אני שולח..! ולמה יש לך חתימה כל כך מכוערת אם אתה מעצב?! עם כישרון כמו שלך הייתי עושה נפלאות.... היא יפה נכתב במקור על ידי Hamburger אותי כמובן, וסתכל על הפעמים הקודמות של האשכולות 8K, 7K, תעתיק משם ותחשוב על עוד, כמוני. ועל יוני ואחיו התאום שהוא לא פגש גוני. מה שלום גוני? נכתב במקור על ידי Mr. Horror מההה למה מה זה? אני יכול לעשות 900 בלילה יאללל ה בראבק !!!
נכתב במקור על ידי GreenPoison חשבתי איזה 12 חחחח לפי החתימה והרצון ה"עז" ללחיצות על ה"ביצה".. חחחחחח אחי אני יודע שאני ילדותי בקשר לביצה אבל משעמם לי ואני מת שהיא תבקע חחחחחחח מי סיים בצפר השנה?? סתם שאלה כי משעמם לי..
נכתב במקור על ידי D@nIeL לאיפה למסנ, איחרת כשיהיה לי כוח אני ישלח לך בפרטי.
חוקי הפורום