נכתב במקור על ידי MartiNi הכל סבבה מה איתך? חבל שפרשת... מצוין, לההה זה היה אמור לקרות מזמן כבר. נכתב במקור על ידי Hamburger באמת אכפת לי אמא בסדר אבא כרגיל, עובד אחותי חזרה אז אני באייפוד נחמד אחי, מסור ד"ש
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אני אמרתי! תעשה לי חתימה סקסית.. נכתב במקור על ידי Aviv.E מי אמר ? נכתב במקור על ידי Mr. Horror נכון לא שווה? אני מעדיף רגיל (כל סרט) מה קורה מיכאל? אחי תביא לי שידור למשחק בבקשה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מצוין, לההה זה היה אמור לקרות מזמן כבר. נחמד אחי, מסור ד"ש להורים מגיע, לה לא
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחח מה אתה עוקב אחריי ? תודה חחחחחחחח ברור שאני עוקב אחריך! ותחליף חתימה!!!!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Hamburger להורים מגיע, לה לא חחח אוקיי אז מסור להם נכתב במקור על ידי GreenPoison אחי תביא לי שידור למשחק בבקשה כבר אחי.
נכתב במקור על ידי GreenPoison אחי תביא לי שידור למשחק בבקשה תבקש מיוני הוא הביא לי ... נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחח ברור שאני עוקב אחריך! ותחליף חתימה!!!! טוב אחרי המשחק ..
נכתב במקור על ידי Aviv.E תבקש מיוני הוא הביא לי ... טוב אחרי המשחק .. אם לא אני בא לאכול אותך!!
נכתב במקור על ידי MartiNi הכל סבבה מה איתך? חבל שפרשת... מ1-10 כמה כדאי ללכת להארי פוטר? נכתב במקור על ידי Aviv.E גם זה ... הכל פרוטקציות אז מה ככה? 200...
נכתב במקור על ידי afx מ1-10 כמה כדאי ללכת להארי פוטר? הכל פרוטקציות אז מה ככה? 200... 7.5 אבל לא ב3D
נכתב במקור על ידי Mr. Horror 7.5 אבל לא ב3D תלת מימד גועל נפש אני משאר שבארץ זה לא טוב כי יש לך לקרוא כתוביות אז כל פעם אתה יוצא מפוקוס שאתה קורא אותן אז אתה לא מתרכז מספיק ב3D של הסרט
נכתב במקור על ידי afx תלת מימד גועל נפש אני משאר שבארץ זה לא טוב כי יש לך לקרוא כתוביות אז כל פעם אתה יוצא מפוקוס שאתה קורא אותן אז אתה לא מתרכז מספיק ב3D של הסרט לא זה אותו חרטא אני אישית לא סובל 3D
עוד לא ראיתי את 7 חלק 1 למישהו יש הורדה במקרה ?
געו לי בביצה ... if you dare ! גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחח אוקיי אז מסור להם כבר אחי. אחי, הם ישנים, לא נעים להעיר אותם..
נכתב במקור על ידי Hamburger אחי, הם ישנים, לא נעים להעיר אותם.. מסור להם מחר.
יוואווו איזה מוזר זה לראות את עצמי אפור
חוקי הפורום