נכתב במקור על ידי אריאל. הכל טוב אחשלי למה ירדת ? ם-ם כי אין לי כח לנהל עוד. נכתב במקור על ידי Aviv.E משחק טוב של ארגנטינה איזה בעיטה של טבס כן האא.. נכתב במקור על ידי Hamburger לא טוב לי, בבוקר אני אשן.. יש לך עוד 197 הודעות.. אז בצהריים או מתי שנוח לך;
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 17-07-2011 בשעה 03:22.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror כי אין לי כח לנהל עוד. כן האא.. אז בצהריים או מתי שנוח לך; מה עושים ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E מה עושים ? אממממ אני הולך לראות סרט.
נכתב במקור על ידי Aviv.E בראבק !!! כע.. נכתב במקור על ידי Mr. Horror כי אין לי כח לנהל עוד. כן האא.. אז בצהריים או מתי שנוח לך; זה בסדר.. טוב יאללה אני זז למיטה..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger כע.. זה בסדר.. טוב יאללה אני זז למיטה.. לילה טוב י'אח !!!!!!!!!!!!!!
איפה אלי היום
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אממממ אני הולך לראות סרט. לא מספימים ? נכתב במקור על ידי Hamburger כע.. זה בסדר.. טוב יאללה אני זז למיטה.. כן ...
נכתב במקור על ידי Aviv.E לא מספימים ? כן ... אין לי כח בא לי סרט תספים לבד תעשה מלא דאבלים אני כבר יחפה עלייך חחחח
נכתב במקור על ידי Aviv.E לא מספימים ? כן ... אל תלך לישון ותכין לך חתימה!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
לילה טוב לכולם!.. מחר יש לי יום ארוך מאוד :-\.......................... לצבוע בית שלם
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 17-07-2011 בשעה 03:36.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לילה טוב לכולם!.. מחר יש לי יום ארוך מאוד :-\.......................... לצבוע בית שלם לילה טוב יגבר בהצלחה בצביעה!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אל תלך לישון ותכין לך חתימה! בעזרת השם בלי נדר נכתב במקור על ידי Mr. Horror אין לי כח בא לי סרט תספים לבד תעשה מלא דאבלים אני כבר יחפה עלייך חחחח לילה טוב
פנדליייייייייייייייים, יאללה אורוגוואי
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker לילה טוב יגבר בהצלחה בצביעה! תודה נכתב במקור על ידי Aviv.E בעזרת השם בלי נדר לילה טוב תודה נכתב במקור על ידי Scooby-Doo פנדליייייייייייייייים, יאללה אורוגוואי יאלללה אורוגוואי!!!!!!!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror תודה תודה יאלללה אורוגוואי!!!!!!! יאלללללללללללללללללללללה
חוקי הפורום