אל תשאלו גם למה חחח.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror .. מזכיר לי שרצתי ערום באיזה פארק והתחילו לרדוף אחרי אנשים עם מצלמות ^_^ סיפרת כבר אתה ממחזר סיפורים יוני מה נסגר איתך ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E סיפרת כבר אתה ממחזר סיפורים יוני מה נסגר איתך ? מה מתי סיפרתי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פיפא מנג'ר: סופר קאפ איטלקי, רומא-אינטר מי לוקח??
נכתב במקור על ידי Aviv.E סיפרת כבר אתה ממחזר סיפורים יוני מה נסגר איתך ? עוד 148 חחחחח
10 דפים שלמים כמעט אני ואתה הגבנו ב50% מהם חחח.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מה מתי סיפרתי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פיפא מנג'ר: סופר קאפ איטלקי, רומא-אינטר מי לוקח?? רק בגללש אתה אוהד רומא אני אגיד אינטר ,,, נכתב במקור על ידי Mr. Horror עוד 148 חחחחח יאלללללללללללללללללללללללללללה !
נכתב במקור על ידי Mr. Horror 10 דפים שלמים כמעט אני ואתה הגבנו ב50% מהם חחח. הם גייז !
נכתב במקור על ידי Aviv.E רק בגללש אתה אוהד רומא אני אגיד אינטר ,,, יאלללללללללללללללללללללללללללה ! רק בגלל שאמרת את זה אני הולך לראות סרט. נכתב במקור על ידי Aviv.E הם גייז ! אכן גייז.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror רק בגלל שאמרת את זה אני הולך לראות סרט. אכן גייז. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לך ואני אנצח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סעמק אין לי כוח מחר !!!
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לך ואני אנצח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סעמק אין לי כוח מחר !!! אמרתי לך שאתה בסוף תפסיב ב7 בבוקר כשתלך אני אפרסם ואנצח
209 הודעות ביום וחצי
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אמרתי לך שאתה בסוף תפסיב ב7 בבוקר כשתלך אני אפרסם ואנצח נכתב במקור על ידי Mr. Horror 209 הודעות ביום וחצי חכה חכה !!! לא יודע כמה עשיתי אני ... איך אפשר סופרים ?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror 209 הודעות ביום וחצי נכתב במקור על ידי Aviv.E חכה חכה !!! לא יודע כמה עשיתי אני ... איך אפשר סופרים ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאיזה אהבל יצאתי עלק איך אפשר סופרים !!!! התכוונתי איך יודעים כמה עשיתי אם אני לא ידוע כמה היה לי מקודם ?!
נכתב במקור על ידי Aviv.E חכה חכה !!! לא יודע כמה עשיתי אני ... איך אפשר סופרים ? בדקתי מתי עשיתי 17,000 ואז חחח ב15.7
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בדקתי מתי עשיתי 17,000 ואז חחח ב15.7 לא נורמלי אתה !!!!!!
חוקי הפורום