נכתב במקור על ידי Mr. Horror בדקתי מתי עשיתי 17,000 ואז חחח ב15.7 אני מחזיק ממך
כוס אמא של הפייסבוק נהייתי מכור !!!!!!
נוווו מה נעלמת לי !?!??!
נכתב במקור על ידי Aviv.E לא נורמלי אתה !!!!!! תודה נכתב במקור על ידי Aviv.E אני מחזיק ממך מחזיק ממני מה? חחח נכתב במקור על ידי Aviv.E כוס אמא של הפייסבוק נהייתי מכור !!!!!! חחחחח אני מכור רק למשחק שיש שם (ולא לא המשחקים של הוויל) נכתב במקור על ידי Aviv.E נוווו מה נעלמת לי !?!??! לא אני רואה סרט
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror תודה מחזיק ממני מה? חחח חחחחח אני מכור רק למשחק שיש שם (ולא לא המשחקים של הוויל) לא אני רואה סרט בבקשה מחזיק מפתחות אני לא משחק שם יאללה גם אתה !
בונא עשיתם איזה 200 הודעות פה OֹO
נכתב במקור על ידי Aviv.E בבקשה מחזיק מפתחות אני לא משחק שם יאללה גם אתה ! כל 20 דק' נבוא לבקר תספים לבינתיים אני יחפה עלייך בסוף.
נכתב במקור על ידי אריאל. בונא עשיתם איזה 200 הודעות פה OֹO בדיוק מה שאביב צריל 137.
אני צריך עוד 687
685........................
חחחחחח
איזה באסה להיות משתמש רגיל אי אפשר לשלוח הודעות רצוף צריך לחכות 15 שנ'.
מה אפשר לעשות טריפלים ? -םם-
נכתב במקור על ידי אריאל. מה אפשר לעשות טריפלים ? -םם- לא גם ככה יהיה עוד איזה 5~6 עמודים אז אף אחד לא יראה.... המנהלים לא יחפשו בכל ה35 עמודים שיש
נכתב במקור על ידי אריאל. מה אפשר לעשות טריפלים ? -םם- נכתב במקור על ידי Mr. Horror איזה באסה להיות משתמש רגיל אי אפשר לשלוח הודעות רצוף צריך לחכות 15 שנ'. יאלללה תוקפים !? ,אני חייב לפחות עוד 100 היום
חוקי הפורום