ייאלללללההההההה עוד 25 דק' עבודה
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror ייאלללללההההההה עוד 25 דק' עבודה לא יודע למה אני פשוט אוהב את השיר הזה !
לילה טוב (:
אם אני עושה עוד 14 אני מבסוט !
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחח אז ניצחת אותי כפרה על רומא אהבת חיי! טחחחחח אתה בכלל יודע מי זאת נכתב במקור על ידי Aviv.E לא יודע למה אני פשוט אוהב את השיר הזה ! חחחח אוקיי?
נכתב במקור על ידי Shinx לילה טוב (: למה אתה מספים !?
נכתב במקור על ידי Shinx לילה טוב (: לילה אעאעשש. נכתב במקור על ידי Aviv.E אם אני עושה עוד 14 אני מבסוט ! אם אני עושה עוד 29 אני מבסוט
נכתב במקור על ידי Aviv.E למה אתה מספים !? באמת למה הוא מספים זה???????????????
נכתב במקור על ידי Mr. Horror טחחחחח אתה בכלל יודע מי זאת חחחח אוקיי? 1:57 שים לב בשיר ! פשוט תותח !
נכתב במקור על ידי Mr. Horror באמת למה הוא מספים זה??????????????? נראה לי הוא רוצה שנדווח למפקח שלו ..
נכתב במקור על ידי Aviv.E 1:57 שים לב בשיר ! פשוט תותח ! אני לא אוהב את השירים האלה חחח נכתב במקור על ידי Aviv.E נראה לי הוא רוצה שנדווח למפקח שלו .. רוצה אני יביא לו באן?
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 17-07-2011 בשעה 07:00.
אההההההההההההההעעעעעעהעהעהעהעהעהעהעה
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני לא אוהב את השירים האלה חחח רוצה אני יביא לו באן? לא לא צריך .. שיסבול בשקט רק תשמע מה הוא אומר !!!!!!!!!!!! אני המשתמש מספר אחד בארץ ! נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אההההההההההההההעעעעעעהעהעהעהעהעהעהעה אההאהאיהיהיאיהאיה יאיה גם לך !
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אההההההההההההההעעעעעעהעהעהעהעהעהעהעה אעאעאעאעעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הלילה הזה משוגע
נכתב במקור על ידי Aviv.E לא לא צריך .. שיסבול בשקט רק תשמע מה הוא אומר !!!!!!!!!!!! אני המשתמש מספר אחד בארץ ! אההאהאיהיהיאיהאיה יאיה גם לך ! ואני אוהד רומא מס' 1 בחול
חוקי הפורום