נכתב במקור על ידי Mr. Horror אעאעאעאעעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הלילה הזה משוגע יאלללללללללללללללללה עוד 7 !!!
עוד 24 אני צריך !!!!!!!!!!!!!!!!
Erik Lamela 8
עוד 6 @@@@@@@@@@
יאללה עוד 500 בערך אני יעשה אשכול של 1000 אבל למי אני יביא הקדשות??
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Aviv.E עוד 6 @@@@@@@@@@ 22!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יאללה עוד 500 בערך אני יעשה אשכול של 1000 אבל למי אני יביא הקדשות?? לי?!?!?!?!?!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יאללה עוד 500 בערך אני יעשה אשכול של 1000 אבל למי אני יביא הקדשות?? בוא נעשה הסכם .. אני לא מביא לך אתה לא מביא לי נכתב במקור על ידי Mr. Horror 22!!!!!!!!! 5 ?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לי?!?!?!?!?! ברור!! לאביב אני לא יביא כי הוא לא לוחץ לי על הביצה...
21!!!!!!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker ברור!! לאביב אני לא יביא כי הוא לא לוחץ לי על הביצה... אני לוחץ לך כל יום על כולם 19!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 17-07-2011 בשעה 07:08.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני לוחץ לך כל יום על כולם 19!!!!!!!!!! חחחחחחח אתה אחד הכרישים אביב סתם גיי שהוא לא לוחץ.. תספר לו מה הוא מפסיד
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker ברור!! לאביב אני לא יביא כי הוא לא לוחץ לי על הביצה... נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחח אתה אחד הכרישים אביב סתם גיי שהוא לא לוחץ.. תספר לו מה הוא מפסיד אתה מעז לקרוא לי גיי ?
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחח אתה אחד הכרישים אביב סתם גיי שהוא לא לוחץ.. תספר לו מה הוא מפסיד על זה שקראת לאביב גיי לא לוחץ לך יותר. נכתב במקור על ידי Aviv.E אתה מעז לקרוא לי גיי ? אף אחד לא מעז לקרוא לך ככה 18
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 17-07-2011 בשעה 07:11.
Daje Romaaaaaaaaa
נכתב במקור על ידי Mr. Horror על זה שקראת לאביב גיי לא לוחץ לך יותר. אף אחד לא מעז לקרוא לך ככה 18 ראית מזה ... רק בא תופס עלינו טוסיק ! עוד קצת ... יוני Love u
חוקי הפורום