1.נו אז מה הבעיה לפתוח גוגל אדסנס , ואיך בדיוק תעשה כסף מ Youtube כמה כסף מקבלים שם על צפיות??
2.אז אף אחד לא יצפה במה שאתה מעלה בד"כ רק אם זה יהיה דבר סודי , האק , מדריך טוב וכו.. ואתה גם לא תרוויח הרבה כי ככל שהסרטון יותר ארוך ככה מרוויחים יותר...
1.נו אז מה הבעיה לפתוח גוגל אדסנס , ואיך בדיוק תעשה כסף מ Youtube כמה כסף מקבלים שם על צפיות??
2.אז אף אחד לא יצפה במה שאתה מעלה בד"כ רק אם זה יהיה דבר סודי , האק , מדריך טוב וכו.. ואתה גם לא תרוויח הרבה כי ככל שהסרטון יותר ארוך ככה מרוויחים יותר...
|
|
מה בדיוק העלאת ל VideoBB? (סרטונים של מה? ) וכמה כבר כסף עשית מזה
אין זה מה שאני אוהב באנשים כפויי טובה שאני מנסה לעזור להם במשך כל האשכול ... ולא כזה מזיז לי מה העלאת רק שאלתי. אל תצפה ממני לעוד תמיכה בנושא הזה.
אז טוס לי מהאשכול, הקפצת לי את כל הפיוזים אני במשך 4 שנים עזרתי לכל אחד שראיתי במשך שעות ובסוף כל אחד הביא לי זין לעין ולא שם עליי אז קפוץ לי אם אני יותר נזהר, כי אולי לך לא אכפת אבל לכל המאות שמסתובבים פה בטח שאכפת להם ומצידם לעשות הכל ולרמוס את כולם רק כדי לקבל עוד כסף! אז יאללה, למה הכרחתי אותך בכלל לעזור לי?! גם כן כל הפורומים בישראל, אני נתקלתי בעוד מלא מצבים כמו עכשיו אבל אז הייתי עוד תמים אנשים רק רצו "לראות" עבודות שלי ובסוף גנבו לי אותם ואת הרעיונות שלי אז זין שאני אספר ככה בפומבי לאנשים שאני לא מכיר מה אני עושה. הקפצת לי את כל הפיוזים. בכל תחום אם אני לא אספר מה אני עושה אני ישר יוצא כפוי טובה והאיש הרע, נמאס כבר! אני אתחיל להרוויח כסף בדרך שלי ולהיות סגור מכל הקהילה הזאת.. ולא אכפת לי לקבל באן על מה שרשמתי פה, אבל אחרי כל ההשקעות שלי לאנשים ואחרי שעוד בגדו בי, אני יוצא האיש הרע... ונמאס לי שמכל אשכול שאני אפתח אני אצא עצבני על הפורום..
נערך לאחרונה על ידי dammass; 17-07-2011 בשעה 14:31.
חחחחחח מילה הרגת אותי , אחלה של הופעה הבאת ... ומי אמר לך לפרסם בפומבי יכלת לשלוח ה"פ קיצור ביי ובהצלחה בהמשך.
אתה צודק אחי אל תפרסם את מה שאתה עושה לכל אחד פה יש אינטרס לעשות כסף וזה כולל לרמוס אנשים בדרך זה ממש לא מתאים לשתף דברים כאלה בתחום הזה ואני עוד רציתי לכתוב כאן מדריך ענק שהיה יכול לעזור מאוד מאוד ומה שקיבלתי זה סירוב טיפשי וצינזור חתימה - חוצפה פשוט כסף נטו
נערך לאחרונה על ידי e8mile; 20-07-2011 בשעה 05:59.