טוב, יש לנו איזה שבעה אנשים, בוא נגיד, מתוכם יבואו 3 במקרה הטוב - אני צריך עוד אנשים כדי שאכן יהיה מפגש.
טוב, יש לנו איזה שבעה אנשים, בוא נגיד, מתוכם יבואו 3 במקרה הטוב - אני צריך עוד אנשים כדי שאכן יהיה מפגש.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
|
|
וואלה אחי נישמעע לי ממש טוב הייתי באחד כזה כבר בתל אביב פתחנו והכללל היה כייףףף רצחחחחחחחחחחח ככה שאני בדוק יבוא על איזה שעותא אנחנו מדברים ?
אוקיי, אנחנו במצב טוב, כל מה שנשאר זה לדבר עם מי שבטוח בא (שלחתי ה''פ) ולקבוע שעות.
התאריך שנסגר הוא: 24/0711 (יוצא יום ראשון הקרוב). זה התאריך אלא אם כן יהיה איזה שינו דראסטי בסדר העדיפויות של האנשים.
אני אביא איתי חבר טוב, שנתיים וחצי בתחום, שיוכל ללמד אתכם דבר או שניים, הייתי רוצה שעוד כמה אנשים יאשרו פה שהם מגיעים, כי בסופו של דבר עדיין יש חשש שנשאר איזה שלושה וחבל.
אז יאללה! חבר'ה, ליזום, להשתתף, ולא להתעצל - עוד אנשים קדימה...
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
אני אשמח לבוא, בראשון, בחמישי אני לא יכול..
אני יתעדכן פה ביום שבת...אם מספיק אנשים יאשרו הגעה,אני גם יבוא.
אני קצת חלוד,הייתה לי חברה הרבה זמן ולא התחלתי עם בחורות,אבל אני מאמין שאני אחזור לעצמי מהר![]()
מיקום?
אני בא![]()
חבר'ה, אני תאמת רציתי להתרענן קצת ולכן החלטתי על טיילת ת''א, אבל חבר טוב אמר לי שלא כדאי כי אין שם בחורות בשעות הצהריים.
אז מה אומרים? עזריאלי או טיילת?
עריכה: (בנתיים אנחנו שבעה אנשים שבטוח באים, ועוד איזה 11 בספק).
עריכה 2: אני שלחתי ה''פ לאלה שהגיבו כאן, חלקם נתנו לי ת'מספר שלהם וחלקם לא, רק שיהיה ברור, יהיה יותר קשה להתארגן אם לא יהיו לי כל המספרים של כל מי שיבואו למפגש, אז מי שמעוניין ולא הספיק, שישלח לי ת'מספר פלא שלו כדי שאוכל בעזרתכם לקבוע את השעה המדוייקת הכי נוחה ואת המיקום הכי טוב, כדי שכולם יהיו מעודכנים ומרוצים.
נ.ב: קסוניקס וסנופקין, אני אישית אשמח מאוד אם תבואו למפגש ותחדירו באנשים קצת רוח קרבית, אני משתדל להביא גם את הבחורים ש"סארג' כבר לא הקטע שלהם".
בסופו של דבר, ככה כולנו התחלנו - ועל נוסטלגיה לא מוותרים.
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 19-07-2011 בשעה 23:50.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
בעיקרון, שבוע הבא אני בצפון ובדרום.. אבל אם זה יהיה בעזריאלי יש סיכוי סביר שאגיע כי אני צריך לקנות מתנות שחרור לחבר'ה...נ.ב: קסוניקס וסנופקין, אני אישית אשמח מאוד אם תבואו למפגש ותחדירו באנשים קצת רוח קרבית, אני משתדל להביא גם את הבחורים ש"סארג' כבר לא הקטע שלהם".
בסופו של דבר, ככה כולנו התחלנו - ועל נוסטלגיה לא מוותרים .
הכל תלוי באילוצים.
אני מקווה שאתה מבין שאני לא אהיה מאלה שירקיד אתכם.. אני לא הטיפוס וגם כנראה שאהיה גמור אחרי שסינג'רו לי את הנשמה בצבא. בוא נסכם ככה, אל תצפה לי.
אגב, ח"ח ענק על המיזם, כיף לראות בחורצ'יק עם שאיפות.
ועזבו אתכם מפיקאפ, זה יצור בכולכם הרגשה של "שיט בוחנים אותי", תעשו שם צחוקים ותנוחו קצת
תבלו!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 20-07-2011 בשעה 20:16.