לילה טוב
נכתב במקור על ידי אושרי לילה טוב חברים, הגיע ראשי ביום הכי יבש
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי אושרי לילה טוב תראו מי מכבד אותנו בנוכחותו
לילה טוב ! ישששששששששששששש ברזיל עפה!!!!!! יאללללללההה צ'ילה.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לילה טוב ! ישששששששששששששש ברזיל עפה!!!!!! יאללללללההה צ'ילה. הי אחינו.. מה קורה? ישן אצלי חבר והוא נוחר, אני מעיר אותו עוד 30 דקות לפרדי קרוגר
נכתב במקור על ידי Hamburger הי אחינו.. מה קורה? ישן אצלי חבר והוא נוחר, אני מעיר אותו עוד 30 דקות לפרדי קרוגר באמאשך שים לו את היד בקערה עם מים קרים ותתרחק יהיה מצחיק אש
נכתב במקור על ידי Hamburger הי אחינו.. מה קורה? ישן אצלי חבר והוא נוחר, אני מעיר אותו עוד 30 דקות לפרדי קרוגר חחחחחח לסרט או סתם להעיראותו. אני בסדר י'אח מה איתך?
נכתב במקור על ידי MeAndYou אתה אח! באמא אח! אל תלך!! חחחחח ישפיץ! אני אהיה פה בחמשושים .. נכתב במקור על ידי afx עשית 250 הודעות בלילה אני משאר שתוכל צנחן אמיתי היה מצליח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזוב אין לי כוח אני עפוץ .. מעכשיו אני מגיב כל יום תגובה אחת .
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 18-07-2011 בשעה 02:03.
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחח ישפיץ! אני אהיה פה בחמשושים .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזוב אין לי כוח אני עפוץ .. מעכשיו אני מגיב כל יום תגובה אחת . נשארו לך 6.. נצל אותן בחוכמה בכ"מ בוא נקבע שאם יש לתגובה הזאת 10 לייקים אתה מפציץ בעוד 1K
צ'ילה!!!צ'ילה!!!צ'ילה!!!צ'ילה!!!צ'ילה!!!צ'ילה!!!צ'יל !!!צ'ילה!!!צ'ילה!!!צ'ילה!!!
נכתב במקור על ידי afx באמאשך שים לו את היד בקערה עם מים קרים ותתרחק יהיה מצחיק אש אני לא מנייאק, טוב אני כן אבל הוא יותר חזק ממני >< נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחח לסרט או סתם להעיראותו. אני בסדר י'אח מה איתך? לסרט.. הוא פספס אותו, אז רואים היום שוב.. יש חטיפים, שתייה ופופוקרן.. הכל טוב איתי.. אני רואה אתה לשמוח?
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחח ישפיץ! אני אהיה פה בחמשושים .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזוב אין לי כוח אני עפוץ .. מעכשיו אני מגיב כל יום תגובה אחת . היום אתה מגיע ל9K.. מזל טוב חמודי..
נכתב במקור על ידי Hamburger אני לא מנייאק, טוב אני כן אבל הוא יותר חזק ממני >< לסרט.. הוא פספס אותו, אז רואים היום שוב.. יש חטיפים, שתייה ופופוקרן.. הכל טוב איתי.. אני רואה אתה לשמוח? חחחחחחח תהנה אח שלי. בטח שמח
נכתב במקור על ידי Hamburger אני לא מנייאק, טוב אני כן אבל הוא יותר חזק ממני >< לסרט.. הוא פספס אותו, אז רואים היום שוב.. יש חטיפים, שתייה ופופוקרן.. הכל טוב איתי.. אני רואה אתה לשמוח? הוא לא ידע תחביא את אחרי שקורה משהו רטוב
נכתב במקור על ידי afx הוא לא ידע תחביא את אחרי שקורה משהו רטוב הוא שוכב על הבטן, אני לא אראה.. נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחח תהנה אח שלי. בטח שמח תודה גבר.. בואנה איזה קופה מפתיעה..
חוקי הפורום