נכתב במקור על ידי Mr. Horror כמו שאמרתי, שרמוטה. חחחחחחחחחח וואלק! יאללה חברים אני זזתי לישון קצת אחרי 21 שעות ללא שינה שיהיה לכם בוקר/לילה טוב!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחחחח וואלק! יאללה חברים אני זזתי לישון קצת אחרי 21 שעות ללא שינה שיהיה לכם בוקר/לילה טוב! ומה אני אגיד?? חחחחח ישנתי ב48 שעות האחרונות שעה אחת רק ועוד עבדתי היום (צבעתי בית שלם בלאט)
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror ומה אני אגיד?? חחחחח ישנתי ב48 שעות האחרונות שעה אחת רק ועוד עבדתי היום (צבעתי בית שלם בלאט) חחחחחח כן אמרת לי אתמול שאתה הולך לצבוע חחחחחחחח לילה טוב אחי אני כבר נרדם
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחח כן אמרת לי אתמול שאתה הולך לצבוע חחחחחחחח לילה טוב אחי אני כבר נרדם חחחח לילה טוב גבר.
נכתב במקור על ידי almog9697 אההה אוקי חחח את עדיין חייה? חחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror ומה אני אגיד?? חחחחח ישנתי ב48 שעות האחרונות שעה אחת רק ועוד עבדתי היום (צבעתי בית שלם בלאט) פאאאקקקקק איך הצלחת לצבוע בית שלם אבא של משפץ אז צבעתי איזה קיר אחרי 3 מ' התחיל ליהיות לי התכווצויות ><
נכתב במקור על ידי almog9697 פאאאקקקקק איך הצלחת לצבוע בית שלם אבא של משפץ אז צבעתי איזה קיר אחרי 3 מ' התחיל ליהיות לי התכווצויות >< אממממ האמת שעדיין אין לי התכווצויות כי לא ישנתי מאתמול בלילה אז אני צריך לתת לשרירים שלי לנוח כדי שהם יוכול להתכווץ חח.. אני משוגע מה אני אעשה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אממממ האמת שעדיין אין לי התכווצויות כי לא ישנתי מאתמול בלילה אז אני צריך לתת לשרירים שלי לנוח כדי שהם יוכול להתכווץ חח.. אני משוגע מה אני אעשה אה בכיף : מיזה בחתימה שלך? ( *100* חתימות )
נערך לאחרונה על ידי almog9697; 18-07-2011 בשעה 06:34.
נכתב במקור על ידי almog9697 אה בכיף : מיזה בחתימה שלך? ( *100* חתימות ) פרדי קרוגר, דמות מסרט אימה. סיוט ברוחב אלם 1~8 סדרה משנה 1984~1994 פרדי נגד ג'יסון 2003 וסיוט ברחוב אלם 2010
נכתב במקור על ידי Mr. Horror פרדי קרוגר, דמות מסרט אימה. סיוט ברוחב אלם 1~8 סדרה משנה 1984~1994 פרדי נגד ג'יסון 2003 וסיוט ברחוב אלם 2010 וואו הוא אוהב לעשות סרטי אימה אני ראיתי הצלצול בגיל 7 ועד היום אני פוחדת ומאז נגמלתי מרטי אימה (לא שהייתי מכורה... )
התמונה בצד זה ג'יסון גם דמות מסרטי אימה יום שישי ה-13 סדרה של 9 סרטים 1980~1993 ופרדי נגד ג'יסון ויום שישי ה-13 2009
נכתב במקור על ידי almog9697 וואו הוא אוהב לעשות סרטי אימה אני ראיתי הצלצול בגיל 7 ועד היום אני פוחדת ומאז נגמלתי מרטי אימה (לא שהייתי מכורה... ) חחחחחחח אם היה כדורים לגמילה מסרטי אימה הייתי חייב מינון גבוהה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחח אם היה כדורים לגמילה מסרטי אימה הייתי חייב מינון גבוהה חחח אז החיים יפים כשאתה בן 18 ?
נכתב במקור על ידי almog9697 חחח אז החיים יפים כשאתה בן 18 ? אממממ כן הם נחמדים חחחח.. למורות שאני עדייןל לא 18 עוד 4 חודשים
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אממממ כן הם נחמדים חחחח.. למורות שאני עדייןל לא 18 עוד 4 חודשים . אז למה שיקרת לאטרף? ומה אתה אומר על *אשטון *?
נערך לאחרונה על ידי almog9697; 18-07-2011 בשעה 06:52.
חוקי הפורום