נכתב במקור על ידי Aviv.E ואם זה לא זה ? אז כנראה שזה דומה אבל לא בידיוק מה שרנאה שזה מכיל ודומה מאוד לזה של הזה.
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
חסר לו becoming בשביל שזה יהיה שיר טוב
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
אחד עם משפט מחץ לא ברור
נכתב במקור על ידי -EliAv- אחד עם משפט מחץ לא ברור חחחחחחח אין למשפט מחץ פואנטה אחי זה סתם אמור להצחיק שם של מישו שהסברתי לו משו
משהו שלא הקשיב בשיעורי לשון
נכתב במקור על ידי -EliAv- משהו שלא הקשיב בשיעורי לשון מישהו שאמר למישהו שהוא לא הקשיב בשיעורי לשון חח
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי MovieLover מישהו שאמר למישהו שהוא לא הקשיב בשיעורי לשון חח The Legend Of Iatraf פחחחחחחחחחחחח
מישהוא שחושב שיצא חכם אבל יצא טמבל
נערך לאחרונה על ידי TheSecret; 18-07-2011 בשעה 21:49.
נכתב במקור על ידי as444 The Legend Of Iatraf פחחחחחחחחחחחח אוייש מישהו שחושב שהוא יכול להעתיק לי את הכותרת נכתב במקור על ידי TheSecret מישהוא שחושב שיצא חכם אבל יצא טמבל מישהו ששומר סוד חח
נכתב במקור על ידי MovieLover אוייש מישהו שחושב שהוא יכול להעתיק לי את הכותרת מישהו ששומר סוד חח שם של מתנחל מהצפון
נכתב במקור על ידי TheSecret שם של מתנחל מהצפון זה שם של מישהו שאוהב סרטים
נכתב במקור על ידי MovieLover זה שם של מישהו שאוהב סרטים לא אחיי זה שם של מישהוא ששונא סרטים
נכתב במקור על ידי TheSecret לא אחיי זה שם של מישהוא ששונא סרטים טוב חאלאס זה מתחיל להטריד
שם מוזר כזה תנכי לפי דעתי? O:
מי שרוצה מסן שישלח פרטית מי שצריך עזרה / בעיה / לא הולך עם החבר/ה אני פה בשביל לעזור וזה P;
אם מורידים את הA יוצא מברשת
חוקי הפורום