נכתב במקור על ידי
אושרי
סמוך עליי אני יודע למה אני אומר את זה,כל מי שחושב כאן שהפורום ירד רמה וההנהלה על הפנים זה בגלל שאין לנו כח יותר לשטויות של ילדים בני 14,כל מי שחושב שהפורום ירד רמה הוא לא אחר מילד אדיוט שניסה את מזלו מניהול,יותר מפגרים הם המפקחים והראשיים שלא ביקרו את מי שמתחתיהם שהעלה את האדיוטים האלה לניהול,למה אדיוטים?הם חושבים שאתר אינטרנט הוא החיים,מנסים להשקיע את כל החיים שלהם בתגובות ובהודעות שלא באות מצעמם אלא מתוך רמאות והעתקות,לאחר שהם נתפסים ובועטים בהם בכל הכח הם יודעים לבוא ללכלך על הפורום שלא נתן להם להביא את הילדותיות והרמאות שלהם ולהפוך את האתר הזה לבית זונות לשמה,רק אנשים כאלה יבואו להתלונן שהפורום במגמת ירידה,לכן לא התרגשתי מאף אחד כזה שפתח לכן אני פונה לכל שאר האדיוטים שחושבים שהפורום ירד ברמה ואני אגיד את זה ברור : אתם לא רצויים כאן!אתם לא מועילים אלא רק מזיקים,לכו לקייטנה ואל תחרבנו לנו את המקום!.
אני מניח שזה היה מספיק ברור.
באשר אליך,תפסיק להיות מושפע מבן אדם שאתה לא מכיר שאני בספק אם הוא אמיתי בכלל,מה נתן לכם כל המחאות?הוא הוחזר כי ההחלטות שקיבלנו היו להחזיר אותו ולא בכל מי שתמך להחזירו.
אתה שוכח שזה כולה אתר אינטרנט ו"חיים" לא אבא שלך,לא אחיך ולא סבא שלך.
מה שקורה עם משתמש כזה או אחר לא נוגע לך או לכל משתמש אחר.(תתפלא,אני הייתי מאלה שתמכו להחזיר אותו)