נכתב במקור על ידי Mr. Horror איטלקית אתה יודע מה זה שחיטות איטלקית? זה הכי גרוע צ'צ'נית יותר גרועה לא ? נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic שכחתי שאני מדבר עם ג'יימס בונד., כשהוא יתפזם עליך ויעלה תמונות ממארב בלבנון עם צבעי הסוואה על הפנים אני מה זה ימחק עליך על האמירה הזאת בעזרת השם יש לי פז"מ של יומים !!! ואואואואואואווו !!!
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 19-07-2011 בשעה 04:24.
אז מה ככה.. באים לפה הרבה?
נכתב במקור על ידי afx אז מה ככה.. באים לפה הרבה? שמע את השיר ששלחתי לך יגייז ביצות !
נכתב במקור על ידי Aviv.E שמע את השיר ששלחתי לך יגייז ביצות ! מאזין יא פזם דופק
נכתב במקור על ידי afx מאזין יא פזם דופק איך עד עכשיו !?
יאללה הלכתי לדפוק 3 פיתיות !צום יז' בתמוז הנה אני בא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 19-07-2011 בשעה 04:31.
נכתב במקור על ידי Aviv.E צ'צ'נית יותר גרועה לא ? בעזרת השם יש לי פז"מ של יומים !!! ואואואואואואווו !!! כן.... יאללללהההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההה
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror כן.... יאללללהההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההה יאללה עוד 10 ..
נכתב במקור על ידי Aviv.E איך עד עכשיו !? נחמד 6/10 ראית מכבי פנטיק התבגר 4K והפז"ם דופק, הפז"ם דופק, הפז"ם דופק
נכתב במקור על ידי afx נחמד 6/10 ראית מכבי פנטיק התבגר 4K והפז"ם דופק, הפז"ם דופק, הפז"ם דופק
התגעגעתי..
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker התגעגעתי.. נכתב במקור על ידי Aviv.E יאללה לא ישן כל הלילה ברבאק!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker התגעגעתי.. המושיע שלי !!!!! 10 דקות ואני חוזר !!!!!!!! תיהיה פות [פה] !!!!!!
נכתב במקור על ידי Aviv.E יאללה עוד 10 .. עוד 23 ו500 הודעות ב3 ימים
נכתב במקור על ידי Aviv.E המושיע שלי !!!!! 10 דקות ואני חוזר !!!!!!!! תיהיה פות [פה] !!!!!! חחחחחחחח חיים שלי אתה נישארים עד האשכולילה של מחר!
חוקי הפורום