נכתב במקור על ידי afx ווווווווווווווווווואי אני חולה על השיר הזה עם פורטיס האדיוט המשוגע הזה חחחחחחחחחח
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי afx נחמד 6/10 ראית מכבי פנטיק התבגר 4K והפז"ם דופק, הפז"ם דופק, הפז"ם דופק בונא יאפס!! אני יכול להתפזם עלי בשנים כמו כלום!! אצלי מדברת האיכות לא הכמות!
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי Mr. Horror עוד 23 ו500 הודעות ב3 ימים יאלללללללללללללללללללללה נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחח חיים שלי אתה נישארים עד האשכולילה של מחר! לא אבל יאללה ! נכתב במקור על ידי afx התלהבת מהפלייליסט הא ...
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic בונא יאפס!! אני יכול להתפזם עלי בשנים כמו כלום!! אצלי מדברת האיכות לא הכמות! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח !
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic בונא יאפס!! אני יכול להתפזם עלי בשנים כמו כלום!! אצלי מדברת האיכות לא הכמות!
אז מה ככה אנשים על מה מדברים היום?
נכתב במקור על ידי afx 3
נכתב במקור על ידי Aviv.E 3 ידעת על זה לפני לא?
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אז מה ככה אנשים על מה מדברים היום? מטעי תירס בדרום הר חברון.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic מטעי תירס בדרום הר חברון. הרסת 4K עגול
נכתב במקור על ידי afx הרסת 4K עגול מעניין לי תתחת (הוא עגול מספיק.)
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic מעניין לי תתחת (הוא עגול מספיק.) התחת שלי משולש... איזה מוזר אתה אחי למה שלך עגול?
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker התחת שלי משולש... איזה מוזר אתה אחי למה שלך עגול? גנטיקה, אני נצר למשפחת הג'בוליאני.
נכתב במקור על ידי afx ידעת על זה לפני לא? חדש לי
חוקי הפורום