נכתב במקור על ידי afx ב5 בבוקר? כן ... נכתב במקור על ידי RoyaIJoker רגעעעעעעעעעע אל תלך יש לי שאלה! איך קוראים לפונט שאתה משתמש בשביל לעשות קרדית בחתימות שלך הוא אחד היפים.. שכחתי אני אגיד לך מחר .. נכתב במקור על ידי afx נראלי אביב הלך לאנוס ילד קטן בסמטה חשוכה =-O גמרתי .. נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי כל כך מתאים לו אתה זורם איתו ? נכתב במקור על ידי afx בחיים לא ראיתי מלחמת הכוכבים =-O גם אני לא
חוזר עוד 10 דקות
נכתב במקור על ידי Aviv.E חוזר עוד 10 דקות אייוה 9100 חחח מחר עושים 200 ברור?
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror תבלה אח שלי. מה נראה לך? חחחחחחחחחחח הכל בגדר חוש הומור אחי ואביב אתה לא יכול כל שניה ללכת ולחזור!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחחחחח הכל בגדר חוש הומור אחי ואביב אתה לא יכול כל שניה ללכת ולחזור! למה לא?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror למה לא? כי הוא מפתח בי תקוות שווא או איך שלא רושמים את זה חחחחחח
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker כי הוא מפתח בי תקוות שווא או איך שלא רושמים את זה חחחחחח לא נורא
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא נורא שמע אחי 17K זה מלא!!!! איך עשית את כל זה? חחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker שמע אחי 17K זה מלא!!!! איך עשית את כל זה? חחחחחחחחחח 4 שנים פה חביבי
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker שמע אחי 17K זה מלא!!!! איך עשית את כל זה? חחחחחחחחחח זה לא בא ברגל, זה בא במונית
נכתב במקור על ידי Aviv.E חוזר עוד 10 דקות מה ראיתם?
נכתב במקור על ידי afx מה ראיתם? בולעת הזרע 3
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בולעת הזרע 3 מי בולעת זרע?
נכתב במקור על ידי afx מה ראיתם? החיים זה לא הכל
חוקי הפורום