קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2007, 01:21
  2. יש לכם אמונות תפלות?
    על ידי קוריאני בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-08-2006, 16:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

אמונות מגבילות וחו"ל :]

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ברירת מחדל אמונות מגבילות וחו"ל :]

יא אללה בולגריה אמור להיות כל כך כיף
    כמה בעיות
    1. האנגלית שלי לא ברמה של העברית אז, בעיקר בקטע של הדיבור(בהבנה אני מבין הכל לגמרי), אז אני מניח שיהיה קשה בקטע של תיאור דברים, פתיחים מקוריים וחוש הומור מקורי, אני אנסה כמה שאני אוכל אבל זה מרגיש לי קשה(ניסיתי לדבר עם עצמי), אז שאלה, בקטע של הפתיחים נגיד סתם HEY IM XXX WHATS YOUR NAME? זה סבבה? יש לכם משו מעניין שיתאים לבית מלון?
    2. אותה בעיה שיש לי גם בעברית, קבוצות, זוג בנות, שלישיית בנות, 2 בנות ובן, 2 בנות 2 בנות וכו'
    ראיתי נגיד בתוכנית של מיסטרי, הם פשוט ניגשים בפתיחי דעה וככה אין שום הבדל אם זה בת אחת או כמה אנשים בפתיחים כמו "מה דעתך/ם על בנות עם קעקועים?" אבל פתיחים כאלה אני לא אוהב, או כמו שאמרתי למעלה ישיר שזה נוח רק לבת אם היא לבד או סיטואציה שזה תכלס יכול להתאים לכולם(שוב תלוי איזה, אם זה "אהבתי את השער שלך" שזה מתאים לאחת או "ראיתם את הזה שרץ ערום ליד הבריכה? חח" שזה מתאים לכמה שבא לי) אבל אפילו זה האחרון שנתתי דוגמא זה פשוט מרגיש לי מוזר ולא קשור לבוא לקבוצה ולהגיד את זה, כי רואים שאני ניגש במיוחד בישביל להגיד להם את זה ואז רואים שאני מתחיל איתן וזה גם מרגיש נדחף כזה.. אני משער שזה סתם אמונה מגבילה אבל זה באמת עוצר אותי...
    3. נזכרתי כשכתבתי את 2, אם כבר אמונות מגבילות אז מה שעוצר אותי בעיקר אצל קבוצות וקצת פחות אצל יחידה(אבל גם קצת), זה שאני לבד, כי אני מדמיין איך זה נראה מהצד וזה נראה כמו סתם מישהו שאין לו חברים שמנסה ליצור כמה...

תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

1.זה יהיה יותר קשה אבל תשתדל יותר להעביר את המסר מאשר לדקדק בגרמר... אפילו האמריקאים לא יודעים גרמר. ומי אמר שלהן תהיה אנגלית יותר טובה?
    "היי אני XXX איך קוראים לך?" עובד לך בארץ? אם כן אז לך על זה. אני ספציפית לא אוהב את המשפט הזה.
    2.בגלל זה אתה צריך להגיע אליהם או בדרך ספונטנית או מפתיח סיטואציה ואז לזרוק את השאלה הזאת.
    3.תהיה חברותי, בעל ביטחון אולי תן אפילו קצת נגים וחוץ מזה אין יותר מדי מה לעשות... אולי ללכת ולחזור אח"כ עם חברים. פשוט אל תהיה NEEDY ולא אחד שנראה כאילו אתה בא להתחבב עליהם אלא פשוט להיות עצמך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    1.זה יהיה יותר קשה אבל תשתדל יותר להעביר את המסר מאשר לדקדק בגרמר... אפילו האמריקאים לא יודעים גרמר. ומי אמר שלהן תהיה אנגלית יותר טובה?
    "היי אני XXX איך קוראים לך?" עובד לך בארץ? אם כן אז לך על זה. אני ספציפית לא אוהב את המשפט הזה.
    2.בגלל זה אתה צריך להגיע אליהם או בדרך ספונטנית או מפתיח סיטואציה ואז לזרוק את השאלה הזאת.
    3.תהיה חברותי, בעל ביטחון אולי תן אפילו קצת נגים וחוץ מזה אין יותר מדי מה לעשות... אולי ללכת ולחזור אח"כ עם חברים. פשוט אל תהיה NEEDY ולא אחד שנראה כאילו אתה בא להתחבב עליהם אלא פשוט להיות עצמך.
    1. פשוט אם אני בא בישיר אז אפשר פשוט לשאול שאלות בישביל להכיר כי הרי אם היא לבד כנראה שהיא כמוני באה עם המשפחה ולה אין מה לעשות כמו שלי אין מה לעשות וזה יהיה קל בלי ולא להסתבך, בארץ אין בעיה להסתבך כי בעברית אפשר לסדר הכל חח
    2. זה לא תמיד אפשרי..
    3. אבל אני באמת לבד, איזה חבריםם אני עושה עם משפחה אני לבד במלון(אני חושב שזה גם הזדמנות טובה לנסות לעבוד לבד)

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אחי, אתה תייר, אתה VIP, תבוא באנרגיות טובות והכל יהיה טוב, ככה זה, תיירים תמיד מקבלים יחס, פשוט תשאל איפה זה רחוב X, הן בכיף יעזרו לך, תמיד נחמד לכוון תייר, כל מה שנשאר לך זה לזרוק איזה משפט בהתלהבות משהו כמו "ואוו אז באמת כל הבולגריות הן כמו שסיפרו לי בישראל", ומזה יש לך נושא שלם של שיחה שבקלות אפשר לנטב לכל מקום שאתה רק רוצה.

ושוב, אמרת שהדיבור שלך לא משהו, תתיחס לזה כמו לפיקאפ בתחילת הדרך, כשלא ידעת מה להגיד - מה עשית? - נכון מאוד, רוטניות ופתיחים מוכנים, אז שנן משהו בסגנון שכתבתי לך פה ותבוא מוכן לשדה הקרב, תשתדל שיהיה לך מוכנים מראש לפחות רוב הדברים שאתה הולך להגיד ולעשות עד השלב שבו תיווצר משיכה חזקה מספיק, כדי שתוכל לא לשבור תשניים על האנגלית ולחשוב יותר רגוע.

יאאללה תן להן בראש, שידעו מה שווה גבר ישראלי (בלי פאדיחות כן? סומכים עליך פה ).
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 15-07-2011 בשעה 01:07.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    אחי, אתה תייר, אתה VIP, תבוא באנרגיות טובות והכל יהיה טוב, ככה זה, תיירים תמיד מקבלים יחס, פשוט תשאל איפה זה רחוב X, הן בכיף יעזרו לך, תמיד נחמד לכוון תייר, כל מה שנשאר לך זה לזרוק איזה משפט בהתלהבות משהו כמו "ואוו אז באמת כל הבולגריות הן כמו שסיפרו לי בישראל", ומזה יש לך נושא שלם של שיחה שבקלות אפשר לנטב לכל מקום שאתה רק רוצה.

ושוב, אמרת שהדיבור שלך לא משהו, תתיחס לזה כמו לפיקאפ בתחילת הדרך, כשלא ידעת מה להגיד - מה עשית? - נכון מאוד, רוטניות ופתיחים מוכנים, אז שנן משהו בסגנון שכתבתי לך פה ותבוא מוכן לשדה הקרב, תשתדל שיהיה לך מוכנים מראש לפחות רוב הדברים שאתה הולך להגיד ולעשות עד השלב שבו תיווצר משיכה חזקה מספיק, כדי שתוכל לא לשבור תשניים על האנגלית ולחשוב יותר רגוע.

יאאללה תן להן בראש, שידעו מה שווה גבר ישראלי (בלי פאדיחות כן? סומכים עליך פה ).

אני לא בטוח עד כמה אני אתחיל ברחוב, יותר חשבתי בים או במלון עצמו, במלון זה יהיה ממש נוח כי אם אני סוגר אותה אז יש לנו עוד כמה ימים להנות
    ובים ובמלון לא בטוח יהיו בולגריות רוב הסיכויים שיהיו תיירות מכל מקום, ככה שהVIP כבר לא שייך, "כל הבולגריות כמו שסיפרו לי" גם לא וגם אם אני כן אתחיל ברחוב אני לא אוהב "איפה רחוב..." אני אוהב להיות מקורי והרבה יותר כיף כשהפתיחים מצחיקים אבל כמו שאמרתי קשה לחשוב באנגלית ><
    מקסימום מידי פעם נוכל לצחוק גם על האנגלית הגרועה שלי חח(או שלה? P: )
    בכל מקרה, לעיקר הכוונה שלך, רוטינות, כנראה שאני אקח כמה שיהיה למקרה חרום, למרות שאני מעדיף לא להשתמש בהן(חוץ מ93% מאוננות.. זה פשוט כל פעם מצחיק אותי מחדש XDDD)

אתה רציני מתייעץ איך להתחיל עם בנות בבורגאס?
    תשתה, תבלה, תהנה, לך לבנות, אל תחשוב מה להגיד פשוט תגיד, אתה תראה איך הבנות שם יזרמו.
    זה לא ישראל, הבנות שם באות בשביל להזדיין, אתה אולי תזיין שם אחת או שתיים אבל זאת שתזיין תזדיין שם עוד שמונה פעמים.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

רוי אוף נו עכשיו אתה גורם לי כמעט לצאת מקופסת העצלנות שלי ואשכרה לחסוך לשם... חח אני כל פעם שומע על כמה זה קל שם וזה מטריף אותי!

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

לדעתי זה לא בהכרח צריך להיות כזה ביג דיל מסיבה פשוטה שגם לבחורה עצמה יהיה יותר קשה לדבר באמגלית מהשפה המקורית שלה, ככה שזה הופך להיות אתגר דו צדדי מה שלדעתי יוצר הרבה משיכה. יותר מזה, מנסיון בנות נמשכות לתיירים כאלה ואחרים כי הן רואות בזה "משהו שונה" או "הרפתקה מיוחדת" או איך שלא תרצה לקרוא לזה (כל עוד הן לא אנטישמיות)

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

אוקיי אני מבין מה אתם אומרים פה, מקווה שבאמת יהיה עד כדי כך קל..
    אבל רגע, אתם מדברים פה גם על ילדות בנות 16? כי אני בן 16 ואני לא חושב שאני אתחיל עם מבוגרות =\
    (אני אשמח אם תגיבו לי גם על 2 ו3)

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

לגבי 2, אני חושב בדיוק כמוך שלבוא לחבורה של אנשים ולהתחיל לדבר עם הקבוצה זה טיפה מוזר... יכול להיות שבארה"ב זה תופס אבל כשהיינו קבוצה מעצמינו בארץ עם כמה חברים וידידות שלי יצא שכמה טמבלים ניסו את השטות הזאתי והם יצאו נדחפים כאלה ואחרי כמה דקות הם פרשו.
    אני חושב, שאם אתה רוצה להוציא מישהי מקבוצה כלשהי אתה גם צריך להביא קבוצה שתעזור לך (יענו ווינגמן). במקרה כזה אפשר להזמין אותם לשתות איתכם, לשבת איתכם ואם תיהיו חברותיים אין סיבה שזה לא יזרום (לי זה זרם שנה שעברה).
    רצר ולעניין, לך עם כמה חברה לשם, לא צריך הרבה, תתחברו לחבורה ומשם יהיה לך קל לבודד.

בהצלחה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אחי .... חו"ל זה אדיר, תחשוב שאם פה יש בחורה שהיא מחו"ל היא "אקזוטית" ואוטומתית יותר מושכת
    בחו"ל אתה ה"אקזוטיקה"

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    קסם אישי, זה פשוט קצת ביטחון עצמי...

כמווו שאמרו לך פהה, אתה תייר, אתה אאאשכרה VIP, לא משנה מה תגיד, לא משנה איך תגיד, ייתנו לך יחס וירצו לשמוע את מה שיש לך לומר... זה תמיד מעניין לדבר עם תיירים לא?

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

אחי תעשה חיים שם ותראה איך יהיה טוב, אני גם טס בראשון הזה
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

אעעע אני כל כך שונא אנגלית, ניסיתי לדבר עם עצמי כמה משפטים זה כל כך מכועררררר
    במקום להישמע ציני או מתוחכם או סתם מעניין זה כבר הופך להיות עצוב וזה ממש עקום(ושלא תבינו לא נכון אינ לא כזה גרוע יש לי אנגלית די בסדר)

אתם יכולים לתת לי כמה משפטים? סתם ככה אני פשוט רוצה לראות איך זה נשמע או לנסות להבין את זה, כי כשאני אומר זה נשמע ממש מכוער, משפטים הכוונה סתם ככה, דברים מעניינים, משפטים יפים כלשהם באמצע שיחה בתחילת שיחה בסוף שיחה, פשוט לראות איך זה נשמע, לא כרוטינות..

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    יא אללה בולגריה אמור להיות כל כך כיף
    כמה בעיות
    1. האנגלית שלי לא ברמה של העברית אז, בעיקר בקטע של הדיבור(בהבנה אני מבין הכל לגמרי), אז אני מניח שיהיה קשה בקטע של תיאור דברים, פתיחים מקוריים וחוש הומור מקורי, אני אנסה כמה שאני אוכל אבל זה מרגיש לי קשה(ניסיתי לדבר עם עצמי), אז שאלה, בקטע של הפתיחים נגיד סתם HEY IM XXX WHATS YOUR NAME? זה סבבה? יש לכם משו מעניין שיתאים לבית מלון?
    2. אותה בעיה שיש לי גם בעברית, קבוצות, זוג בנות, שלישיית בנות, 2 בנות ובן, 2 בנות 2 בנות וכו'
    ראיתי נגיד בתוכנית של מיסטרי, הם פשוט ניגשים בפתיחי דעה וככה אין שום הבדל אם זה בת אחת או כמה אנשים בפתיחים כמו "מה דעתך/ם על בנות עם קעקועים?" אבל פתיחים כאלה אני לא אוהב, או כמו שאמרתי למעלה ישיר שזה נוח רק לבת אם היא לבד או סיטואציה שזה תכלס יכול להתאים לכולם(שוב תלוי איזה, אם זה "אהבתי את השער שלך" שזה מתאים לאחת או "ראיתם את הזה שרץ ערום ליד הבריכה? חח" שזה מתאים לכמה שבא לי) אבל אפילו זה האחרון שנתתי דוגמא זה פשוט מרגיש לי מוזר ולא קשור לבוא לקבוצה ולהגיד את זה, כי רואים שאני ניגש במיוחד בישביל להגיד להם את זה ואז רואים שאני מתחיל איתן וזה גם מרגיש נדחף כזה.. אני משער שזה סתם אמונה מגבילה אבל זה באמת עוצר אותי...
    3. נזכרתי כשכתבתי את 2, אם כבר אמונות מגבילות אז מה שעוצר אותי בעיקר אצל קבוצות וקצת פחות אצל יחידה(אבל גם קצת), זה שאני לבד, כי אני מדמיין איך זה נראה מהצד וזה נראה כמו סתם מישהו שאין לו חברים שמנסה ליצור כמה...

תודה
    אם השפה שלך חלשה - תשתמש בה פחות, תהיה יותר פיזי, או שתמצא דרכים מצחיקות לתקשר.
    אתה בחו"ל, תתפרע, לא רק שאף אחד לא מכיר אותך, קרוב לוודאי שלא תחזור לשם לפחות בכמה שנים הקרובות, אז על מה יש לחשוב יותר מדי?...
    תן בראש.

XAN

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect