|
|
אנ חדשה פה ולדעתי הפורום דווקא נחמד.. למה יש עוד פורומים לשבת בהם??
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
הפורום לא הדרדר.
לפני כמה שנים היה פה קבוצה קטנה ואיכותית, ומגובשת, שכולם הכירו ת'יצואת כאן.
היום אם אני אומר למישהו "י'קרנף חושבים שהשתגעתי..
פעם זה היה "אביב הקרנף"
ככה זה, שמשהו גודל - בד"כ מאבדים שליטה.
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 19-07-2011 בשעה 18:02.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
נו באמת.. תגיד לי מכריחים אותך להשאר?
מה יש לך ממנו? אחי אני יכול להיות בטוח שבמציאות הוא הרבה יותר מוצלח ממך. רואים את זה בתגובות, זה מספיק לדעת מה הרמה שלך ומה הרמה שלו. ושלו רמה גבוה, אבל אתה סתם אחד שמשועמם רצח ובזמן הפנוי סתם מתנהג כמו אידיוט.
יאללה לך מכאן, לך, מי צריך אנשים כמוך..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
חברים, הנושא מאבד את טיפה הערך שהיה לו.
תפיסקו לריב, לא יצא לכם מיזה כלום.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
חבל שננעל, בכל אופן הבקשה שלי עומדת על כנה, אתם מוזמנים להביא לי בפרטי דוגמאות של פרוטקציות, אולי תגלו לי משהו חדש מי יודע.