נכתב במקור על ידי Hamburger פימה שליטעע.. את ללחוץ תרנגול וביצה בחתימה שלי! מובן? שיהיה לילה טוב יא אח טעים שלי! נכתב במקור על ידי .GiL. אחלה חתימה.. חחח הלוגו? הוא כבר שנה בחתימה שלי מה ניזכרת? חחח
נכתב במקור על ידי .Zeta *אתה אוהבת איזה נוק-אאוט הביא לו בסוף.. "קווקזי?" "פרסי" "מה זה משנה? אותו חרא"
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Mr. Horror תאכלי..... גם אני רעב אתה כל הזמן רעב חחח כשאני חושב על דה גם אני כי הפסקתי לעשן :/ אחשלי אתה !!!! נכתב במקור על ידי YellowGirl אני רעבה. בתאבון מה חזרת לפורום סופית?
נכתב במקור על ידי Hamburger איזה נוק-אאוט הביא לו בסוף.. "קווקזי?" "פרסי" "מה זה משנה? אותו חרא" הלו הלו מה זה הדיבור הזה על קווקזים?!!?!? יש בעיה!?
מהקורהההההההההההההההההההההה
נכתב במקור על ידי MeAndYou שיהיה לילה טוב יא אח טעים שלי! חחח הלוגו? הוא כבר שנה בחתימה שלי מה ניזכרת? חחח לילה סטלע יאח בהמבורגר כן, זאת מחמאה גבער..
נכתב במקור על ידי MeAndYou הלו הלו מה זה הדיבור הזה על קווקזים?!!?!? יש בעיה!? זה ציטוט מהפרק של החברים של נאור
נכתב במקור על ידי Hamburger זה ציטוט מהפרק של החברים של נאור אז נאור והחברים שלו יכולים להיכנס לי לתחת! חח
נכתב במקור על ידי _יעל_ מי שבא להספים במירק מקבל נשיקת לילה טוב. נשיקה איפה? סתם מה את מסיטה אותם מהאשכולילה נכתב במקור על ידי HotDude חח, משלמים לי 50 נק' על כל תגובה, בואו נגיע ל-50 עמודים באמת למה שישלמו לך משהו על תגובות ספאם? נכתב במקור על ידי YellowGirl אני רעבה.
נכתב במקור על ידי MeAndYou אז נאור והחברים שלו יכולים להיכנס לי לתחת! חח אין מספיק מקום..
נכתב במקור על ידי Hamburger כע, אותו אני אראה בטלוויזיה 42 אינץ אז תאכלי, אני ממליץ על המבורגר עסיסי או סטייק.. חחחח בהצלחה נכתב במקור על ידי MeAndYou אתה כל הזמן רעב חחח כשאני חושב על דה גם אני כי הפסקתי לעשן :/ אחשלי אתה !!!! בתאבון מה חזרת לפורום סופית? מההה? אני לא מעשן חחחח אני אוכל ככה כי בקרוב אני מתחיל להתאמן.
Erik Lamela 8
אני לא מבין למה אבל איך בא לי פיצה פתאום. ליל"ט
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח בהצלחה מההה? אני לא מעשן חחחח אני אוכל ככה כי בקרוב אני מתחיל להתאמן. כמה אתה שוקל כרגע? נכתב במקור על ידי Hamburger אין מספיק מקום.. אז יארגן להם! חחחחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou כמה אתה שוקל כרגע? אז יארגן להם! חחחחח אמממ לא יודע כשהיתי בלישכה שקלתי 49 (קצת מאוד) ועכשיו לא יודע סביר להניח 50~52
נכתב במקור על ידי afx נשיקה איפה? סתם מה את מסיטה אותם מהאשכולילה למה שישלמו לך משהו על תגובות ספאם? למה שלא?
חוקי הפורום