נכתב במקור על ידי MeAndYou אבל אתה אתה יכול לעשות משהו אחר עם היד שלך חחח דיי נו אל תשגע אותי אין לי כוח גם ככה אני משתעמם! אחי, יש לי שתי ידיים. אחת לאונן ואחת לתת לך בוקס.
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 19-07-2011 בשעה 23:13.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger מאנייק, תביא לי.. בוא אתה מוזמן נכתב במקור על ידי AdventureR בוא אליי לוודקה בלאט ><... אני לא שותה וודקה אחי
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E יאלללללללללללללללללללללללללללללללה הנה מי שהבריז מהאשכולילה של אתמול! חחח סתם מה קורה?
נכתב במקור על ידי Hamburger אחי, יש לי שתי ידיים. אחת לאונן ואחת לתת לך בוקס. אתה רוצה אלימות!? זה גם אפשרי! ימנייאק
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בוא אתה מוזמן אני לא שותה וודקה אחי מה זה לא!? אז מה כן?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בוא אתה מוזמן אני לא שותה וודקה אחי אחלה, אני לוקח את האוטו ובא..
נכתב במקור על ידי MeAndYou אתה לא בסדר בכלל יאח לא בסדר! אני כל כך עייף ... אני אעשה לך עכשיו אבל תן לי כיוון למה שאתה רוצה
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחחחחחחחחחחחחחח ואתה חשוב שלי יש!? חחח יש לי את הבריכה הקטנה המתנפתח של אחיין שלי! חחחח אפשר להיכנס שם 2 אנשים ככה חעחע קבל לייק.1XD דרך אגב זונ*ת שמעונה תשיר הזה בפול וואליום
קרדיט לFRENZY
בבבבבבבבבבבבבבבבבבבלהה
נכתב במקור על ידי MeAndYou אתה רוצה אלימות!? זה גם אפשרי! ימנייאק כע אני מאנייק, יש לך בעיה עם זה?!
נכתב במקור על ידי Hamburger הנה מי שהבריז מהאשכולילה של אתמול! חחח סתם מה קורה? יאללללה עשכיו באתי בוא נעשה 1000 !!1
נכתב במקור על ידי MeAndYou מה זה לא!? אז מה כן? אני שונא וודקה אני שותה רק בירות... נכתב במקור על ידי Hamburger אחלה, אני לוקח את האוטו ובא.. יאללה בוא
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני שונא וודקה אני שותה רק בירות... יאללה בוא עושים היום 1000?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני שונא וודקה אני שותה רק בירות... יאללה בוא אעה בלאט.. HAIKEN או קאלסברג מה אתה מעדייף ?!.. למרות שיש לי את שניהם
נכתב במקור על ידי Aviv.E יאללללה עשכיו באתי בוא נעשה 1000 !!1 אחי זה יהיה קשה, אין כאן חלק מהאנשים! איך נצליח? אנחנו אחת עשרה ורבע עמוד 7 כולה! לא נצליח!
חוקי הפורום