נכתב במקור על ידי AdventureR זה טוב חלא!?.. יצא עבודה חדשה במדינת ישראל אלכוהליסט.. רווח בקבוק וודקה\בירה ליום מטרת העבודה לשתות כל יום אחי זה לא העבודה של מובטל?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
עוד עוד עוד עוד עוד!!!!!!!
נכתב במקור על ידי Hamburger אם תרצה- תגנוב YOUR
קרדיט לFRENZY
עוד !!!
נכתב במקור על ידי AdventureR זזונה ><.. ואותי שחכת אתה מעל לתגובה.. אתה יותר מידי הרפתקני בשבילה..
נכתב במקור על ידי AdventureR YOUR חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שיר טוב זה !!!
נכתב במקור על ידי AdventureR YOUR איכס יגי, על זה אתה מאונן?!
חחחחחחחחחח תכלס
נכתב במקור על ידי Hamburger אחי זה לא העבודה של מובטל? לא מובטל... מטרתו לא לעבוד ולקבל כסף מביטוח לאומי... זאת העבודה של מובטל
נכתב במקור על ידי Aviv.E עושים היום 1000? איזה 1000 יש קופה היום חביבי!! נכתב במקור על ידי AdventureR אעה בלאט.. HAIKEN או קאלסברג מה אתה מעדייף ?!.. למרות שיש לי את שניהם קאלסברג ירוק אני אוהב טובורג אדום/ירוק, הוגרדן קורונה אקסטרה סול סקול אמסטל דוס אקיס נכתב במקור על ידי Hamburger אני בדרכים.. נכתב במקור על ידי MeAndYou אני חושב שאני אלכוהליסט חחחחח
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי AdventureR לא מובטל... מטרתו לא לעבוד ולקבל כסף מביטוח לאומי... זאת העבודה של מובטל אה.. אז מה אתה?!
נכתב במקור על ידי Hamburger איכס יגי, על זה אתה מאונן?! על זה אני מאונן כל היום
מי אוהב פופקורן ?
אם תירצו אין זאת הגדה.. אמר האיש וההגדה חחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror איזה 1000 יש קופה היום חביבי!! קאלסברג ירוק אני אוהב טובורג אדום/ירוק, הוגרדן קורונה אקסטרה סול סקול אמסטל דוס אקיס וווווווווווווווווווווווווווווווווווואי ! נווו
חוקי הפורום