נכתב במקור על ידי afx עכשיו אותו משפט כל השיר שני חדרים ...
נכתב במקור על ידי afx עכשיו אותו משפט כל השיר הבאנו אותה בצורה אלגנטית !
נכתב במקור על ידי afx נראה אם מישהו יצליח להתסכל להן על הפרצוף ד"א מישהו יודע איך קוריאם לבלונדינית בכחול/ירוק? הייתי מחורר לה תתחת ועשה לה פרפר כל היום
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR הייתי מחורר לה תתחת ועשה לה פרפר כל היום חחחחחחח מי אמר שהרומנטיקה מתה?
נכתב במקור על ידי afx אין לנו חיים חחחחחחחחחחח עזוב כבר וותרתי על השיר נחליף אין יותר פחד.. אין יותר כלום... אני............ נכתב במקור על ידי Mr. Horror כי רק לנו אין חיים דברו בשם עצמכם.. אני מבלה עם חברים.. אבל אנחנו קטינים עדיין, אז זה לא נכנס לשעות המאוחרות של הלילה.. דאמט למה לא נפגשנו היום? ><
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי AdventureR הייתי מחורר לה תתחת ועשה לה פרפר כל היום פרפר ?!
נכתב במקור על ידי AdventureR אני מאוהב בלהקה הזאת זהו !!.. נקודה סוף משפט
נכתב במקור על ידי Hamburger דברו בשם עצמכם.. אני מבלה עם חברים.. אבל אנחנו קטינים עדיין, אז זה לא נכנס לשעות המאוחרות של הלילה.. דאמט למה לא נפגשנו היום? >< אחמ אחמ אתה לא בדרך?
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E פרפר ?! יש לה חזה אחד הדברים...
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אחמ אחמ אתה לא בדרך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Aviv.E פרפר ?! אתה לא יודע מה זה פרפר? =-O
נכתב במקור על ידי AdventureR יש לה חזה אחד הדברים... התכוונתי מזה פרפר ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E התכוונתי מזה פרפר ? שאתה שם תזין שלך בין שני השתיים של הבחורה...
נכתב במקור על ידי afx אתה לא יודע מה זה פרפר? =-O יעני עש ?
חוקי הפורום