נכתב במקור על ידי AdventureR וזה הדבר הכי כיפי שיכול לקרות לך תנסה את זה ^^ עשית את זה כבר ?
נכתב במקור על ידי afx איזה שירר!! בואנה ימזדיין אתה מפרסם לי את כל הפלייליסט !!!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אתה תספיק אל תדאג. איך החתימה . ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E עשית את זה כבר ? כמובן.. עם לא הייתי עושה לא הייתי ממליץ
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR כמובן.. עם לא הייתי עושה לא הייתי ממליץ אם* אבל מי שם לב
נכתב במקור על ידי Aviv.E איך החתימה . ? סעקסית באליל בא לי גם משהו..
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אתה תספיק אל תדאג. שאלה אחי, באיזה עיר אתה גר?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
אם אני הומו זה אומר שאני גיי ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E בואנה ימזדיין אתה מפרסם לי את כל הפלייליסט !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחה הכרתי את השיר לפני אבל עכשיו אני יודע איך קוראים לו ולאט לאט אני יוצר לי פלייליסט במוזיקה כללית (מפרסם שירים)
נכתב במקור על ידי AdventureR סעקסית באליל בא לי גם משהו.. אם יהיה לי כוח .. ואם אתה תיהיה שווה את זה
נכתב במקור על ידי Aviv.E איך החתימה . ? היא בסדר אביב אפרים
נכתב במקור על ידי afx חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחה הכרתי את השיר לפני אבל עכשיו אני יודע איך קוראים לו ולאט לאט אני יוצר לי פלייליסט במוזיקה כללית (מפרסם שירים) אתה מתגרה בגורלך / מזלך / משהו מצחיק נוסף !
http://www.iatraf.co.il/misc.php?do=whoposted&t=768417 אביב 103 כבוד
נכתב במקור על ידי Aviv.E איך החתימה . ? אעאעששש נכתב במקור על ידי Hamburger שאלה אחי, באיזה עיר אתה גר? ירושלימה
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E אם יהיה לי כוח .. ואם אתה תיהיה שווה את זה אתה יודע שאני שווה הרבה לא אמרתי היום
חוקי הפורום