נכתב במקור על ידי אריאל. חרשני על אתם אם אין לך משהו מועיל להגיד על תגיד
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR על האקונומיקה כתוב לא למאכל .. מזל שרק שתיתי .... אתה מאלה שחופרים בסטטוסים בפייסבוק?
נכתב במקור על ידי Hamburger תודה, תודה.. שלא יהיה פקק באוויר יש דיווח על תאונה של ציפורים בנתיב שביל החלב אני אתעכב מעט.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי afx אתה מאלה שחופרים בסטטוסים בפייסבוק? חס וחלילה אני אני לא אוהב לחפור הודעות 89 Hamburger הודעות 88 AdventureR
נכתב במקור על ידי AdventureR YES YOU ARE >< no man, i'm not
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
אני רציתי ת500 למה הגבת ?!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror יש דיווח על תאונה של ציפורים בנתיב שביל החלב אני אתעכב מעט. fuck נכתב במקור על ידי AdventureR חס וחלילה אני אני לא אוהב לחפור הודעות 89 Hamburger הודעות 88 AdventureR חפרן..
בלאטטטטטטטטטטטטטטטטט
נכתב במקור על ידי Hamburger fuck חפרן.. אל תדאג אני יגיע בזמן
נכתב במקור על ידי AdventureR על האקונומיקה כתוב לא למאכל .. מזל שרק שתיתי .... נכתב במקור על ידי afx אתה מאלה שחופרים בסטטוסים בפייסבוק? מזל שהוא רק שתה ..! נכתב במקור על ידי Mr. Horror יש דיווח על תאונה של ציפורים בנתיב שביל החלב אני אתעכב מעט.
נכתב במקור על ידי legalize אני רציתי ת500 למה הגבת ?! חחחחחחחחחחחחחח ערבת פה הרבה זמן !?
נכתב במקור על ידי legalize אני רציתי ת500 למה הגבת ?! נדפקת! תחכה ל600..
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אל תדאג אני יגיע בזמן אלא אם יהיו עוד תאונות..
אני הראפר הקשוח הגב-גבר הם קוראים לי אייייז אני מוביל עדר
נכתב במקור על ידי Aviv.E מזל שהוא רק שתה ..! יש מצב שזה נילס כי גם יש דיווח על רצח
חוקי הפורום