נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני חרמן על בו זה בוו ! בוא דואל דרגון בול זי !!!! AFX שואל שאלות כל אחד בתורו ! נכתב במקור על ידי afx 800 נשאר היום אתה חייב להגיע ל500... חובה @
נכתב במקור על ידי Aviv.E מאכל של אשכנזים בחיית .. אוכלים כי אין מה לאכול חבל...
נכתב במקור על ידי Hamburger מהר יותר! תתחיל להספים, דאבלים טריפלים! תספים בכל הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין סיכוי, יש קופה.. זה מפריע יותר מידי.. לאאאאאאאאאאאאאאאאא עושים את זה כהוגן !
נכתב במקור על ידי Hamburger מהר יותר! תתחיל להספים, דאבלים טריפלים! תספים בכל הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין סיכוי, יש קופה.. זה מפריע יותר מידי.. לא נורא נכתב במקור על ידי Aviv.E זה בוו ! בוא דואל דרגון בול זי !!!! AFX שואל שאלות כל אחד בתורו ! חובה @ מג'ים בו הסקסי
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי afx חבל... חבל על מה !?
נכתב במקור על ידי Aviv.E זה בוו ! בוא דואל דרגון בול זי !!!! AFX שואל שאלות כל אחד בתורו ! חובה @ מהר, \לך תספים את כל הפורום, כמו שטל וירדן עשו בתחרות הנקודות!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
אללה מחר אני קמה ב8 ואני לא עייפה >:
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא נורא מג'ים בו הסקסי מג'ין בוו ! יו אתה כזה גרוע !!! אני לוקח אותך 100 - 0 נראה לי !
נכתב במקור על ידי Aviv.E חבל על מה !? עליך נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא נורא מג'ים בו הסקסי מג'יק בוו לא?
נכתב במקור על ידי YellowGirl אללה מחר אני קמה ב8 ואני לא עייפה >: תביאי ביד זה יעשה אותך עייפה
נכתב במקור על ידי Aviv.E לאאאאאאאאאאאאאאאאא עושים את זה כהוגן ! נו באמת, ההוגנים תמיד מפסידים, הרמאים תמיד מנצחים! ההגונים אף פעם לא מנצחים.. נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא נורא מג'ים בו הסקסי אולי נצליח, אולי.
נכתב במקור על ידי Hamburger מהר, \לך תספים את כל הפורום, כמו שטל וירדן עשו בתחרות הנקודות! אין לי כוח להכנס לכל הפורומים האלה .. ושמעתי דפקו את טל לא הביאו לו אף מתנה מועחעחעחעחע נכתב במקור על ידי YellowGirl אללה מחר אני קמה ב8 ואני לא עייפה >: למה 8 ?
נכתב במקור על ידי afx עליך מג'יק בוו לא? חחחחחחחחחח עוד אשכנזי מג'ין בוו !!!! נכתב במקור על ידי afx תביאי ביד זה יעשה אותך עייפה שששששששש לא מדברים ככה אל גברת !
נכתב במקור על ידי Hamburger נו באמת, ההוגנים תמיד מפסידים, הרמאים תמיד מנצחים! ההגונים אף פעם לא מנצחים.. אולי נצליח, אולי. הבנתי .. לא צריך להגיד פעמיים ! מי בא חי צומח זין בתחת ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחח עוד אשכנזי מג'ין בוו !!!! שששששששש לא מדברים ככה אל גברת ! לא אמרתי לה לצלם את זה כולה שתביא ביד זה באמת ירדים אותה
חוקי הפורום