נכתב במקור על ידי afx חחחח קטלני נדיר שאני מוצא אנימציות ידעתי שתאהב ! נכתב במקור על ידי AdventureR לך תוכלץץ בירה בירה בירה... +ציפסססססססססססססססססססססססססססססססססס עם קטשופ היינץ' נכתב במקור על ידי Mr. Horror תראי את הקופה ב3:45 חחחחחחחחחחחחחח כולה ו' אז סתום xD אני לא עד כדי כך מבין בקקה הזה... ביוגיהו אני לוקח אותך מה זה משנה זה כולה ו'.. fuck you fuck you אני מוכן !! גם ביוגי הו ! נכתב במקור על ידי Hamburger גררר המבורגר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי איך בא לי במקום הפיצה המסריחה הזאת !
נכתב במקור על ידי Mr. Horror גררררררררררררר חזיר גררר כאפה !
יאללללללללללללה עוד 250 הודעות !
נכתב במקור על ידי Aviv.E ידעתי שתאהב ! עם קטשופ היינץ' אני מוכן !! גם ביוגי הו ! וואי איך בא לי במקום הפיצה המסריחה הזאת ! איזה פיצה?
נכתב במקור על ידי afx איזה פיצה? מעדנות
נכתב במקור על ידי Aviv.E ידעתי שתאהב ! עם קטשופ היינץ' אני מוכן !! גם ביוגי הו ! וואי איך בא לי במקום הפיצה המסריחה הזאת ! חחח סתם אני לא זוכר את כל הדברים האלה למורות שהיתי מכור לזה. אבל לפוקימון אני מכור אחושרמוטה אני מבין בזה טוב מאוד נכתב במקור על ידי Aviv.E גררר כאפה ! גרררר
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E מעדנות רגילה? שים מלא תבלין יש איזה פיצה איטליאנו טעימה רצח גם קפואה
נערך לאחרונה על ידי afx; 20-07-2011 בשעה 01:40.
נכתב במקור על ידי afx תביאי ביד זה יעשה אותך עייפה לא תודה נכתב במקור על ידי Aviv.E אין לי כוח להכנס לכל הפורומים האלה .. ושמעתי דפקו את טל לא הביאו לו אף מתנה מועחעחעחעחע למה 8 ? הולכת לים חח נכתב במקור על ידי Mr. Horror תראי את הקופה ב3:45 fuck you חחח אם אני אשאר ערה עד אז
נכתב במקור על ידי YellowGirl לא תודה הולכת לים חח חחח אם אני אשאר ערה עד אז למה את קובעת ים ל8 בבוקר?
נכתב במקור על ידי afx רגילה? שים מלא תבלין יש איזה פיצה איטליאנו טעימה רצח גם קפואה שמתי מלא קטשופ ואורגנו נכתב במקור על ידי YellowGirl לא תודה הולכת לים חח חחח אם אני אשאר ערה עד אז 8 בבוקר ים ?!
נכתב במקור על ידי Aviv.E שמתי מלא קטשופ ואורגנו 8 בבוקר ים ?! שמת קטשופ? חבל....
מה קורה אנשים?
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי afx רגילה? שים מלא תבלין יש איזה פיצה איטליאנו טעימה רצח גם קפואה מעדנות היא התחתית של הפיצות ..
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 20-07-2011 בשעה 01:42.
נכתב במקור על ידי afx שמת קטשופ? חבל.... לא נורא
מממש משעמם אני עומד לפרוש
חוקי הפורום