נכתב במקור על ידי afx שמת קטשופ? חבל.... גם ככה אני לא מת על פיצה
נכתב במקור על ידי YellowGirl לא תודה הולכת לים חח חחח אם אני אשאר ערה עד אז תישארי זה שווה את זה נכתב במקור על ידי afx למה את קובעת ים ל8 בבוקר? כי אולי זה הכי כיף?! ואם היא לא קרובה לים כמוני (ירושלים) חחח. נכתב במקור על ידי Shir מה קורה אנשים? סבבה שיר מה איתך?
Erik Lamela 8
חח כמעט 40 עמודים ואפילו לא 2 לפנות בוקר
חחח יותר נכון קמה ב8 וחצי ואנחנו צריכים להיות שם ב10, רבע שעה נסיעה + שעה התארגנות אז XD
נכתב במקור על ידי legalize מממש משעמם אני עומד לפרוש חכה עוד 10 דקות עומדת להיות פה הפתעה !
נכתב במקור על ידי legalize מממש משעמם אני עומד לפרוש
נכתב במקור על ידי legalize מממש משעמם אני עומד לפרוש מה משעמם תראה 40 עמודים חחח נכתב במקור על ידי Regression חח כמעט 40 עמודים ואפילו לא 2 לפנות בוקר יאללה 76 היום! נכתב במקור על ידי YellowGirl חחח יותר נכון קמה ב8 וחצי ואנחנו צריכים להיות שם ב10, רבע שעה נסיעה + שעה התארגנות אז XD בנות....
נכתב במקור על ידי YellowGirl חחח יותר נכון קמה ב8 וחצי ואנחנו צריכים להיות שם ב10, רבע שעה נסיעה + שעה התארגנות אז XD לא נורמלית .. שעה התארגנות ? תתארגני מעכשיו .. ובאיזה חוף את תהיי ? אני מוזמן ?
יש איזה כף הפתעה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מה משעמם תראה 40 עמודים חחח יאללה 76 היום! בנות.... עוד 250 הודעות !!
טוב אני אשאר קצת
נכתב במקור על ידי Aviv.E עוד 250 הודעות !! חחחח הרבה...
נכתב במקור על ידי legalize יש איזה כף הפתעה תאמין לי אתה תגיד בואנה אביב אתה תותח על
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח הרבה... כלום בשבילנו ! יאללה תתחיל להפציץ אתה צולע !
600.
חוקי הפורום