נכתב במקור על ידי Mr. Horror מה משעמם תראה 40 עמודים חחח יאללה 76 היום! בנות.... אני דווקא רוצה 86
נכתב במקור על ידי Aviv.E כלום בשבילנו ! יאללה תתחיל להפציץ אתה צולע ! כי אין לי כח להספים כרגע.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E ידעתי שתאהב ! עם קטשופ היינץ' אני מוכן !! גם ביוגי הו ! וואי איך בא לי במקום הפיצה המסריחה הזאת ! דבר אליהם
קרדיט לFRENZY
אביב מה ההפתעה ביינתים הצלחתי באמת ת600 אז הגשמתי מטרה בחיים
נכתב במקור על ידי legalize 600. זאת הייתה ההפתעה ! נכתב במקור על ידי Mr. Horror כי אין לי כח להספים כרגע. יאלללללללללללה נכתב במקור על ידי AdventureR דבר אליהם כן
נכתב במקור על ידי legalize אביב מה ההפתעה ביינתים הצלחתי באמת ת600 אז הגשמתי מטרה בחיים זאת הפתעה ! אני גרמתי לזה שתגיב ב600
נכתב במקור על ידי Mr. Horror גררררררררררררר חזיר שתעק.. נכתב במקור על ידי Aviv.E ידעתי שתאהב ! עם קטשופ היינץ' אני מוכן !! גם ביוגי הו ! וואי איך בא לי במקום הפיצה המסריחה הזאת ! כע, בא לך!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Aviv.E זאת הייתה ההפתעה ! יאלללללללללללה כן 300 הודעות ב24 שעות יפסיכופט!!
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי Hamburger שתעק.. כע, בא לך! בא לי עלייך ! ככה עם הרבה בצל מלפפון חמוץ וקטשופ אלפהאיים וחסה !
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic 300 הודעות ב24 שעות יפסיכופט!! מה לא עושים בשביל אטרף !
נכתב במקור על ידי Aviv.E זאת הפתעה ! אני גרמתי לזה שתגיב ב600 תודה עכשו נשאר לי רק להגיב ב666 ואני אהיה המאושר באדם XD
נכתב במקור על ידי Aviv.E בא לי עלייך ! ככה עם הרבה בצל מלפפון חמוץ וקטשופ אלפהאיים וחסה ! אביב תרגע..
נכתב במקור על ידי legalize תודה עכשו נשאר לי רק להגיב ב666 ואני אהיה המאושר באדם XD זה מספר של השטן, יחי השטן!
מתי הקופה? וכן זה אחלה מספר
נערך לאחרונה על ידי subwave; 20-07-2011 בשעה 01:51.
נכתב במקור על ידי Aviv.E מה לא עושים בשביל אטרף ! אני מבין שהצלחתי לגרום למרטיני להתקפל. פשש הישג אחי.
חוקי הפורום