נכתב במקור על ידי Aviv.E זאת הגיבה חבר'ה תלמדו ממנו !!! גם אני אז.... יש מצב לחתימה ^^ חהחהחה
LOVE marijuana
נכתב במקור על ידי `SelecTioN אז.... יש מצב לחתימה ^^ חהחהחה תלוי כמה אתה משלם ..
נכתב במקור על ידי `SelecTioN אז.... יש מצב לחתימה ^^ חהחהחה או שתספים איתי הרבה .. אחד משניהם
נכתב במקור על ידי Aviv.E לא לחצתי על הראשונה אתה רוצה אני אלחץ גם על השנייה ! בדיוק
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Aviv.E או שתספים איתי הרבה .. אחד משניהם אני חייב לישון חהחה אני קם מחר בשמונה בבוקר אז.. יש מצב לאפשרות הראשונה חהחה
נכתב במקור על ידי Hamburger בדיוק לא רוצה ! נכתב במקור על ידי `SelecTioN אני חייב לישון חהחה אני קם מחר בשמונה בבוקר אז.. יש מצב לאפשרות הראשונה חהחה 666 !!! גייז ! תציע !
אני אמור להיות עכשיו עם 9400
עפתי לשחק עם אחי הקטן PES אני חוזר עוד מעט !
נכתב במקור על ידי Aviv.E אני אמור להיות עכשיו עם 9400 אתה כישלון כישלון כישלון
נכתב במקור על ידי Aviv.E לא רוצה ! 666 !!! גייז ! תציע ! משהו שקשור לכתוב בחתימה שלי. בכיף שלך יוצר ^^ אם אפשר לקבל בהודעה פרטית כי אני עכשיו מתקפל למיטה ביי ביי
נכתב במקור על ידי Aviv.E עפתי לשחק עם אחי הקטן PES אני חוזר עוד מעט ! תהנה.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E נוספה לזה גם שפשפת !!! אהבתי ביותר .. אבל חייב להיות משהו מעל . לא רצית להכין לי
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
אללה שיר 100
נכתב במקור על ידי afx אתה כישלון כישלון כישלון נכתב במקור על ידי Mr. Horror תהנה. תודה נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לא רצית להכין לי לא של מקקי
נכתב במקור על ידי Aviv.E תודה לא של מקקי חתימב של סוכן שחקנים הולך?
חוקי הפורום