נכתב במקור על ידי Hamburger לילה טוב ילדון שמחתי לעזור אחי אתה צוחק עלי, אני עשיתי מעל 200, אביב עשה כמעט 300 חחחחחחחחח אני בגלל שלא הייתי פה כי היה את הקופה. נכתב במקור על ידי Aviv.E אני מזמבר אותם !!! ותודה לכולכם אני עוד 10 דקות זז ! אז בואו נעשה את זה מהר ! למהההההההההה?
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי MeAndYou אני לא זוכר 5 אני זוכר 8-9 עכשיו 10 בא ליי אבל זה קטן זה לא משביע.! אחשלי ייקר! תודה.. אם מישהו יכול לארגן לי משחק להורדה עד 1G ההורדה תציעו כפרה עלייכם! אני יודע שהייתי חלק מזה אבל לא זוכר כמה יצא... חח לפי מה קבעת שאני ישראלי?! בגלל שמתאים לך
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger אני מספים!!!!!!! אני חייב להגיע ל2600! אני פה לעזור לך אל תדאג.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחחחח אני בגלל שלא הייתי פה כי היה את הקופה. למהההההההההה? אני ראיתי את הקופה וגם עשיתי את זה!
נכתב במקור על ידי MeAndYou אני לא זוכר 5 אני זוכר 8-9 עכשיו 10 בא ליי אבל זה קטן זה לא משביע.! חח לפי מה קבעת שאני ישראלי?! זה היה לפני כמה שנים טובות 5 שקל .. והוא קבע לפי השם משפחה שלך
נכתב במקור על ידי MeAndYou אני לא זוכר 5 אני זוכר 8-9 עכשיו 10 בא ליי אבל זה קטן זה לא משביע.! אחשלי ייקר! תודה.. אם מישהו יכול לארגן לי משחק להורדה עד 1G ההורדה תציעו כפרה עלייכם! אני יודע שהייתי חלק מזה אבל לא זוכר כמה יצא... חח לפי מה קבעת שאני ישראלי?! אני אנסה לארגן לך מקווה שיש כזה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני פה לעזור לך אל תדאג. תודה יגבר
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחחחח אני בגלל שלא הייתי פה כי היה את הקופה. למהההההההההה? אח שלי הקט בוכה לי שהוא רוצה PES
נכתב במקור על ידי Hamburger אני ראיתי את הקופה וגם עשיתי את זה! לי היו אורחים אח שלי.
נכתב במקור על ידי Aviv.E זה היה לפני כמה שנים טובות 5 שקל .. והוא קבע לפי השם משפחה שלך גבר תעזור לי להגיע ל2600!
נכתב במקור על ידי Hamburger אני ראיתי את הקופה וגם עשיתי את זה! עוד 15 !!!
נכתב במקור על ידי Aviv.E זה היה לפני כמה שנים טובות 5 שקל .. והוא קבע לפי השם משפחה שלך אבל אני יזראילוב מה הקשר ישראלי? חחח נכתב במקור על ידי Hamburger בגלל שמתאים לך חחח טוב איך שבא לך חחח...
נכתב במקור על ידי Hamburger גבר תעזור לי להגיע ל2600! ברור שאני אעזור לך !
נכתב במקור על ידי Aviv.E אח שלי הקט בוכה לי שהוא רוצה PES חחחחחחחחחחחחחח ב6 בבוקר?!?! נכתב במקור על ידי Hamburger גבר תעזור לי להגיע ל2600! אני אעזור לך
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לי היו אורחים אח שלי. נצחת.. נכתב במקור על ידי Aviv.E עוד 15 !!! עוד 13 ימלך!
חוקי הפורום