נכתב במקור על ידי Mr. Horror כדי להגיד לך על זה שאולי אני אצטרף לצוות שלך... אולי בתחילת החודש. ציטט אותי בכלל על ההודעה ה 1111 שלך חחחחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחחח יא כלי איפה יש לנו ללכת? חחחח אתה לא הולך אתה! בואנה אנחנו על אותו גל חחח אכן אחי, רק שאני יותר ותיק ממך..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Mr. Horror http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=768095 באשכול הזה חחח. זה 700 עמודים.. תגיד מה אתה אמרת חח נכתב במקור על ידי Aviv.E אגדה !!!! הגדה זה של פסח ! חעחעחעח נכון! חחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou ציטט אותי בכלל על ההודעה ה 1111 שלך חחחחח בטעות חחחח 76 דפים שברנו שיאאאאאאאאאאאאאאאאאא
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Hamburger אכן אחי, רק שאני יותר ותיק ממך.. אז אתה לא מספיק מקצועי בספאם חח סתם חצי מההודעות שלי הם בכלל לא ספאם הם השקעה פורום..
נכתב במקור על ידי MeAndYou זה 700 עמודים.. תגיד מה אתה אמרת חח חעחעחעח נכון! חחח אמרתי שההנהלה מלאת פרוטקציות וכו'... וכו'... ופתחתי שם קצת את הפה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בטעות חחחח 76 דפים שברנו שיאאאאאאאאאאאאאאאאאא יאללה עוד 4 לא יכאב לנו חחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou אז אתה לא מספיק מקצועי בספאם חח סתם חצי מההודעות שלי הם בכלל לא ספאם הם השקעה פורום.. אני יותר וותיק משתיכם
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אמרתי שההנהלה מלאת פרוטקציות וכו'... וכו'... ופתחתי שם קצת את הפה בסדר לכל אחד יש את הזכות להגיד את דעותו! לא קיללת אף אחד נכון?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני יותר וותיק משתיכם רואים!!!! עוד מעט 18K השבוע היה לך 17K לא?!! חחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou יאללה עוד 4 לא יכאב לנו חחח ברור שלא יכאב יאלללה לעבודה !
נכתב במקור על ידי MeAndYou רואים!!!! עוד מעט 18K השבוע היה לך 17K לא?!! חחח כן לפני 3 ימים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה קורה ?
נכתב במקור על ידי MeAndYou בסדר לכל אחד יש את הזכות להגיד את דעותו! לא קיללת אף אחד נכון? לא למורות שאלכוהוליק המנהל האתר אמר לי אדיוט אבל הבלגתי חחח.. לא רציתי להגיד משהו שאני אתחרטט עליו.
נכתב במקור על ידי Aviv.E מה קורה ? מצוין מה איתך? סיכמנו ששינקס גיי?
חוקי הפורום