בוקר עש למי שקם עכשיו.. עוד עמט גיל וגיא יבואו יגידו בוקר טוב.. ועוד ועוד ועוד .. ואחרונה יעל ותינעל חחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou בוקר עש למי שקם עכשיו.. עוד עמט גיל וגיא יבואו יגידו בוקר טוב.. ועוד ועוד ועוד .. ואחרונה יעל ותינעל חחח חחחחחח ונקווה שלא תמחק את האשכול
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחח ונקווה שלא תמחק את האשכול אני לא מיבן למה למחוק?!?!?!?!! למה? זה אשכולילה הוא אמור להיות חיי עם ספאם לא?
נכתב במקור על ידי MeAndYou אני לא מיבן למה למחוק?!?!?!?!! למה? זה אשכולילה הוא אמור להיות חיי עם ספאם לא? אמור יש חלק שלא מעריכים את תורת הספאם 650 הודעות ב3 ימים
נכתב במקור על ידי Shinx אשכנזי מנייאק!
נכתב במקור על ידי MeAndYou אשכנזי מנייאק! חחח הוא לא אשכנזי הוא מיפלון.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אמור יש חלק שלא מעריכים את תורת הספאם 650 הודעות ב3 ימים חחחחחחחח יש יש
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחח הוא לא אשכנזי הוא מיפלון. הוא חצי אשכנזי גם זה יותר מידי חחח
באתי בוקר טוב נכתב במקור על ידי MeAndYou בוקר עש למי שקם עכשיו.. עוד עמט גיל וגיא יבואו יגידו בוקר טוב.. ועוד ועוד ועוד .. ואחרונה יעל ותינעל חחח
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי .Zeta באתי בוקר טוב אחשלי אתה! בוקר עאש שיהיה יום טוב!
וואי איך שאיתי בא אני אומר לו שעל הזין שלי אני רוצה ספאם באשכולילות
נראה לי זה האשכולילה הכי טוב שראיתי אי פעם נכתב במקור על ידי MeAndYou אחשלי אתה! בוקר עאש שיהיה יום טוב!
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחחחחחח יש יש חחחחח נכתב במקור על ידי MeAndYou הוא חצי אשכנזי גם זה יותר מידי חחח חחחחחחחחחחחחח ברור שזה יותר מדי נכתב במקור על ידי .Zeta באתי בוקר טוב בוקר טוב נכתב במקור על ידי Shinx וואי איך שאיתי בא אני אומר לו שעל הזין שלי אני רוצה ספאם באשכולילות xD//
650 הודעות ב3 ימים מוחעחעחעחעחחעחע
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחח חחחחחחחחחחחחח ברור שזה יותר מדי בוקר טוב xD// דם בדם אנחנו חחח נכתב במקור על ידי .Zeta נראה לי זה האשכולילה הכי טוב שראיתי אי פעם שברנו את שיא השיאים כרגע חחח אם יהיה לשינקס אישור עוד השבוע אז נכול לישבור את זה בכלות! נכתב במקור על ידי Shinx וואי איך שאיתי בא אני אומר לו שעל הזין שלי אני רוצה ספאם באשכולילות הוא לא מרשה לך? למה? חחחח מתגעגע לאותם ימים? חחח
חוקי הפורום