גם לך אחי נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחח חחחחחחחחחחחחח ברור שזה יותר מדי בוקר טוב xD//
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror 650 הודעות ב3 ימים מוחעחעחעחעחחעחע זה אוממר שעוד יומים 18K חחחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou דם בדם אנחנו חחח שברנו את שיא השיאים כרגע חחח אם יהיה לשינקס אישור עוד השבוע אז נכול לישבור את זה בכלות! הוא לא מרשה לך? למה? חחחח מתגעגע לאותם ימים? חחח אחי נשבע שאם לא היו מחזיקים אותי קצר המספר הודעות שלכם היה פה 2000+
נכתב במקור על ידי .Zeta גם לך אחי תודה נכתב במקור על ידי MeAndYou זה אוממר שעוד יומים 18K חחחח אמממ אולי תלוי מה יהיה מחר כי יש גם קופה מחר ונראה איך אני ירגיש
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror תודה אמממ אולי תלוי מה יהיה מחר כי יש גם קופה מחר ונראה איך אני ירגיש יהיה טוב אני מאמין מחר אני 3K נכתב במקור על ידי Shinx אחי נשבע שאם לא היו מחזיקים אותי קצר המספר הודעות שלכם היה פה 2000+ חחח למה מחזיקים אותך ככה?
נכתב במקור על ידי MeAndYou יהיה טוב אני מאמין מחר אני 3K חחח למה מחזיקים אותך ככה? יש לנו בערך את אותו מס' הודעות נגיע ביחד
בוקר טוב לכולם
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי MovieLover בוקר טוב לכולם בוקר טוב דויד
נכתב במקור על ידי MovieLover בוקר טוב לכולם בוקר עאשש לאח ייקר!!!! נכתב במקור על ידי Mr. Horror יש לנו בערך את אותו מס' הודעות נגיע ביחד חחח בעזרת השם
נכתב במקור על ידי MeAndYou בוקר עאשש לאח ייקר!!!! חחח בעזרת השם יאללה מחר/תיים עושים 350 הודעות
נכתב במקור על ידי Mr. Horror יאללה מחר/תיים עושים 350 הודעות בעזרת השם ! חחח יש מצב אני עוד היום יעשה עוד 100 יאללה עוד מעט 80 דפים!
נכתב במקור על ידי MeAndYou בעזרת השם ! חחח יש מצב אני עוד היום יעשה עוד 100 יאללה עוד מעט 80 דפים! חחח יש מצב אולי בצהרים אני אעשה גם איזה 50~100
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחח יש מצב אולי בצהרים אני אעשה גם איזה 50~100 ימנייאק אתה תהיה 18 אלף! זה נאצי חחחח שלוש שנים אתה פה אה? לא נמאס לך? חחחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou ימנייאק אתה תהיה 18 אלף! זה נאצי חחחח שלוש שנים אתה פה אה? לא נמאס לך? חחחח 3 וחצי *** לא לא נמאס לי חחחח עובדה שאני ניהלתי שנה וחצי פה
נכתב במקור על ידי MeAndYou בוקר עאשש לאח ייקר!!!! חחח בעזרת השם
חוקי הפורום