נכתב במקור על ידי Mr. Horror את רקעים למחשב ניהלתי פעמיים אני את תמונות סקס פעמים... כאילו ירדתי והפחתי לאחרי הצוות ועכשיו גם חזרתי לנהל שם חח
נכתב במקור על ידי MeAndYou אני את תמונות סקס פעמים... כאילו ירדתי והפחתי לאחרי הצוות ועכשיו גם חזרתי לנהל שם חח אני אשכרה ירדתי מפיקוח חזרתי לנהל סרטים וקלנוע ואחרי חודש עליתי שוב
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני אשכרה ירדתי מפיקוח חזרתי לנהל סרטים וקלנוע ואחרי חודש עליתי שוב חחח איך ולמה זה קרה?
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחח איך ולמה זה קרה? היה בא לי לרדת כמו עכשיו בערך רק שעכשיו אני לא אחזור לניהול בזמן הקרוב ולא בסרטים וקולנוע
חחחחחח כיף לכם אני לא ניהלתי כלום
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Mr. Horror היה בא לי לרדת כמו עכשיו בערך רק שעכשיו אני לא אחזור לניהול בזמן הקרוב ולא בסרטים וקולנוע חחח הכי חשוב שתישאר בפורום
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחח כיף לכם אני לא ניהלתי כלום אם אין רצון איך תנהל?
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחח כיף לכם אני לא ניהלתי כלום חחחח אם תרצה תנהל.. אני גם חשבתי כמוך בהתחלה שאני לא אוכל לנהל ושיהיה לי קשה ויעשה טעויות וכו' וכו' וכו'... והנה עד לפני 3 ימים הייתי מפקח נכתב במקור על ידי MeAndYou חחח הכי חשוב שתישאר בפורום חחח הכי טוב ברור!
נכתב במקור על ידי MeAndYou אם אין רצון איך תנהל? נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח אם תרצה תנהל.. אני גם חשבתי כמוך בהתחלה שאני לא אוכל לנהל ושיהיה לי קשה ויעשה טעויות וכו' וכו' וכו'... והנה עד לפני 3 ימים הייתי מפקח חחח הכי טוב ברור! חחחחחחח איזה אחים אתם! נותנים לי מוטיבציה ואלייייי איזה פרופיל אתה?? גם אני מתגייס ב23 באוקטובר..
עדיין לא נעול זה מוגזם! חחח
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחח איזה אחים אתם! נותנים לי מוטיבציה ואלייייי איזה פרופיל אתה?? גם אני מתגייס ב23 באוקטובר.. תשבע באמא שלך!!! רצייני!? חח זה כלל צהלי אז הפרופיל לא ניראה לי כל חשבו שם.. אבל שלי 97 שלך.?
חחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou תשבע באמא שלך!!! רצייני!? חח זה כלל צהלי אז הפרופיל לא ניראה לי כל חשבו שם.. אבל שלי 97 שלך.? אההההה שלי 64 חחחחחחח תת מישקל בונא אחיייייייייייי אנחנו מתגייסים באותו יום!!! זה מטורף!!!!!!!!!!!!
בוקר טוב לכם... וואי איך הגעתם ל 81 עמוד???
נכתב במקור על ידי _AnGi_ בוקר טוב לכם... וואי איך הגעתם ל 81 עמוד??? בוקר טוב!!
חוקי הפורום