נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יואוווו איזה כיף לך שישנת אני לא מצליח לישון!!!!!!!!!!!!!! שתה בירה או 3 כוסיות וודקה ואתה נופל לישון חח נכתב במקור על ידי legalize חחח התעוררתי בוקר טוב לכולם בוקר אששש נשמה
בוקר טובבב הצלחתי לקום למרות שהלכתי לישון ב6 D=
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי YellowGirl בוקר טובבב הצלחתי לקום למרות שהלכתי לישון ב6 D= בוקר אור נסיכה
נכתב במקור על ידי AdventureR זה מסיבת שיחרור לא גיוס חח נכתב במקור על ידי YellowGirl בוקר טובבב הצלחתי לקום למרות שהלכתי לישון ב6 D= בוקר טוב נשמה יום זוהר כמוך שיהיה לך כפרה.
נכתב במקור על ידי MeAndYou זה מסיבת שיחרור לא גיוס חח בוקר טוב נשמה יום זוהר כמוך שיהיה לך כפרה. בלאט><?.. זה הכי קטלנייי.. תשעה מסיבה כזאת XD
נכתב במקור על ידי AdventureR בלאט><?.. זה הכי קטלנייי.. תשעה מסיבה כזאת XD זה פיזדיאץ ייקר! ראית תמונות חדשות שלי ?
נכתב במקור על ידי MeAndYou זה פיזדיאץ ייקר! ראית תמונות חדשות שלי ? אני רץ להסתכל מכסיקאני
נכתב במקור על ידי AdventureR אני רץ להסתכל מכסיקאני חחח אחשלי הייקר אתה!!
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחח אחשלי הייקר אתה!! הגבתי הגבתי ^^
נכתב במקור על ידי AdventureR הגבתי הגבתי ^^ ראיתי אחשלי ייקר אתה!!!! לא הבנתי מה הכי אהבת בתמונה האחרונה?
נכתב במקור על ידי MeAndYou ראיתי אחשלי ייקר אתה!!!! לא הבנתי מה הכי אהבת בתמונה האחרונה? תתחת של הבחורה ^^ צד ימין של התמונה
נכתב במקור על ידי AdventureR תתחת של הבחורה ^^ צד ימין של התמונה אההה חחחחח שמח שאהבת >< אני לא אמין שעוד לא סגרו פה!
בוקר טוב.
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
חוקי הפורום