נכתב במקור על ידי DooDeLzZz שלחתי לך הסבר אההההההההה תגידו אפשר לעשות פה דאבל פוסט?!
נכתב במקור על ידי almog9697 אההההההההה תגידו אפשר לעשות פה דאבל פוסט?! אפשר אבל את תקבלי באן
נכתב במקור על ידי almog9697 אההההההההה תגידו אפשר לעשות פה דאבל פוסט?! לא אסור. עכשיו את מאמינה לי?
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz לא אסור. עכשיו את מאמינה לי? כןןןןןןןן חחחח כואבת לי הבטן
משעמם כאן.. חלש
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger משעמם כאן.. חלש צודק.
נכתב במקור על ידי almog9697 כןןןןןןןן חחחח כואבת לי הבטן דודלז יכולה לעזור לך בעניין הזה.. אולי תקף אותך המחזור. תשאלי אותה היא תעזור לך
נערך לאחרונה על ידי Gaya; 21-07-2011 בשעה 02:21.
נכתב במקור על ידי Gaya דודלז יכולה לעזור לך בעניין הזה.. אולי תקף אותך המחזור. תשאלי אותה היא תעזור לך חחחח לא אז אתה בן ?!?!
נכתב במקור על ידי almog9697 חחחח לא אז אתה בן ?!?! מה שדודלז הסביר לך הוא בדיוק המקרה שלי, אבל הפוך
נכתב במקור על ידי Gaya מה שדודלז הסביר לך הוא בדיוק המקרה שלי, אבל הפוך פשש 9K הודעות
נכתב במקור על ידי Mr. Horror יאלללללה עוד שעה ו20 דק' קופה! זה יותר מידי זמן
נכתב במקור על ידי Gaya מה שדודלז הסביר לך הוא בדיוק המקרה שלי, אבל הפוך אז אתה כןן בן! מה הבעייה לשנות את המין (בפורום) XD ? הכוונה לדרדס
נערך לאחרונה על ידי almog9697; 21-07-2011 בשעה 02:27.
נכתב במקור על ידי almog9697 אז אתה כןן בן! מה הבעייה לשנות את המין (בפורום) XD ? הכוונה לדרדס אבל יש לה סמל של בת איך היא יכולה להיות בן?
נכתב במקור על ידי almog9697 אז אתה כןן בן! מה הבעייה לשנות את המין (בפורום) XD ? הכוונה לדרדס זה כזה חצי חצי כמו ליידי גאגא
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz אבל יש לה סמל של בת איך היא יכולה להיות בן? כי זה מה שהיא אמרה!
חוקי הפורום