קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למה הסמל האישי שלי כזה?O:
    על ידי Niv בפורום משוב
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-05-2008, 16:46
  2. [הורדה] האוסף האישי שלי לנוקיה
    על ידי unique בפורום הורדות לסלולרי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-01-2008, 15:17
  3. חחח.... תודו שהסמל האישי שלי שולט!!!
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 24-12-2005, 20:45
  4. איך הסמל האישי שלי
    על ידי Offer בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 19:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

היומן האישי שלי

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

ברירת מחדל היומן האישי שלי

שלום לכולם,

התחלתי עם פרוייקט חדש שהוא יומן אישי שלי המשלב בתוכו מדריכים מיוחדים, משהו מעבר למה שנעשה כבר בפורום הזה, משהו באמת באמת משוקע.

אשמח אם תציצו בו - http://www.iatraf.co.il/showthread.p...19#post6928719

לעניין - אם יש למישהו בקשות מיוחדות לגביי מדריכים, משהו שהוא רוצה לדעת, נושא שהוא רוצה שאני אכתוב עליו, אשמח אם תגיבו שם וגם פה ותשתפו.

שאלה נוספת שארצה להוסיף לדיון היא האם לדעתכם צריך להיות מישהו שסוגר הרבה כדאי להיות בעל ידע וכלים רחבים על הנושא, מספיק בשביל לכתוב יומן כמו שלי? (השאלה הזאת סתם כי מעניין אותי מה אתם חושבים...)

בתודה,
    SubUPer
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

2. קישורים ממומנים

לפי דעתי אתה לא חייב להיות אדם בעל סגירות רבות בשביל להעביר חומר בנושא העיקר שתדע חומר בנושא. כמו שאומרים:"If u cant do it teach it". אבל תאכלס זה מוסיף שאתה יכול לסגור הרבה, אם אתה בא עם תלמיד ופותח מולו סט ואחרי זה מראה לו בדיוק מה עשית עובר על השיטסטים של הבחורה ועל הטעויות שעשית\הדברים הנכונים שעשית אז לימדת אותו מלא וגם נתת לו ביטחון רב לנסות בעצמו.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

היומן שאתה מנהל זה התהליך שאותו אתה עובר ולוקח אנשים איתך תוך כדי וזה בסדר אתה לא מתיימר ללמד אנשים

אבל אם אתה מלמד אנשים או מנסה לעזור להם אז תחלס אתה צריך להבין על מה אתה מדבר
    וחומר תאורטי לא יעזור לך פה
    אז כן
    בשביל ללמד משהו, לא משנה מה, אתה צריך לדעת אותו מעשי, לא רק תאורטי
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

StreetLight התגובה שלך הרגיעה אותי מאוד.

היה לי חשש שחבר'ה פה יגידו שבשביל להיות אחד שטוב עם נשים, צריך להיות אחד שסוגר הרבה. אתה נתת לי חצי מהתשובה שרציתי.

לדעתי ההשלמה של התשובה שלך תיהיה "צריך גם להיות אחד שטוב לו עם נשים" ולא רק אחד ש"טוב עם נשים". יש כאן הבדל, וצריך להיות בך את שניהם כדי שתוכל להעביר את הידע שלך לאחרים.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect