נכתב במקור על ידי afx שיר חזק כבד כן .. חביב הזה טוב . הוספתי עוד 5 שירים לפלייליסט תעשה רענן וזה יופיע לך נראה לי
נכתב במקור על ידי Aviv.E כן .. חביב הזה טוב . הוספתי עוד 5 שירים לפלייליסט תעשה רענן וזה יופיע לך נראה לי לא הכנת לי חתימה
נכתב במקור על ידי afx לא הכנת לי חתימה אין לי רעיון ..
נכתב במקור על ידי afx לא הכנת לי חתימה מזו התמונה שיש לך בסמל ?!
נכתב במקור על ידי Hamburger כע מכות נהדרות.. ואני לא מדבר על זה.. בזמן שהייתה הרחקה של פראוגואי, ברחבה של אורגואי שחקן של אור' נתן מכה בפרצוץ לשחקן של ונצואלה שפונה עם הרכב.. זה לא היה פנדל זה היה אמור להיות אדום בכלל אני לא יודע למה הוא לא קיבלת
Erik Lamela 8
יאללה חבר'ה לילה טוב.. מחר אני מקבל את העדשותתתתתתתתתתתתתתת
נכתב במקור על ידי Mr. Horror זה לא היה פנדל זה היה אמור להיות אדום בכלל אני לא יודע למה הוא לא קיבלת זה היה בתוך הרחבה..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Mr. Horror יאללה חבר'ה לילה טוב.. מחר אני מקבל את העדשותתתתתתתתתתתתתתת אחרי שנה עם עדשות מחר אני קונה משקפיים לצבא .. עדשות זה מזה מבאס !!!!!!!!!!!! עד שאתה מבין את הפואנטה !
נכתב במקור על ידי Aviv.E אין לי רעיון .. תשתמש בסמל תשתמש בכל הכישרון (מי תיקן לכישלון? אף אחד? מוזר..) שיש לך ותוציא משו פצצה ופשוט אש
נכתב במקור על ידי afx תשתמש בסמל תשתמש בכל הכישרון (מי תיקן לכישלון? אף אחד? מוזר..) שיש לך ותוציא משו פצצה ופשוט אש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אנסה !
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אנסה !
נכתב במקור על ידי afx שאני ארוץ בג'בלאות אתה תריץ פה ספאמים מה אני אעשה בלעדייך ?
יא עייפים.! בוקר טוב חזרתי לישון עד 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E שאני ארוץ בג'בלאות אתה תריץ פה ספאמים מה אני אעשה בלעדייך ? כשאתה תרוץ בג'בלאות אני אעלה לניהול חחחח ממש
בונא מה קורה?!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
חוקי הפורום