נכתב במקור על ידי MeAndYou יא עייפים.! בוקר טוב חזרתי לישון עד 8 איפה החתימה איפה ?!? נכתב במקור על ידי afx כשאתה תרוץ בג'בלאות אני אעלה לניהול חחחח ממש את זה אני חייב לראות ! שתיהיה בצבע ירוק נזלת מתאים לך
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker בונא מה קורה?! מה איתך איש ?1
נכתב במקור על ידי Aviv.E איפה החתימה איפה ?!? את זה אני חייב לראות ! שתיהיה בצבע ירוק נזלת מתאים לך חח נראה לך? גועל נפש כשאתה תקבל שבת אני אצחק ואשלח לך U MAD? בפרטי
נערך לאחרונה על ידי afx; 21-07-2011 בשעה 07:14.
נכתב במקור על ידי afx חח נראה לך? גועל נפש כשאתה תקבל שבת אני אצחק ואשלח לך U MAD? בפרטי חחחחחחחחחחח וואי איזה חום סעמק !
נכתב במקור על ידי -Ben- בטח שיש לו סתכל על תמונות של שוורים ותראה נכתב במקור על ידי D@nIeL בתור שוורן לשעבר, אני יודע שלשור אמיתי (אוריגינלי) אין גבות!
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי MeAndYou יא עייפים.! בוקר טוב חזרתי לישון עד 8 אבל תחזור..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחח וואי איזה חום סעמק ! מאוורר? מזגן? סיני שעושה פו?
נכתב במקור על ידי afx מאוורר? מזגן? סיני שעושה פו? חחחחחחח לצנחנים יש חדרים עם מזגן מועחעחעחעחעחחעחע
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחח לצנחנים יש חדרים עם מזגן מועחעחעחעחעחחעחע חחחחח רק חבל שאתה בקושי תראה חדר / מיטה
נכתב במקור על ידי afx חחחחח רק חבל שאתה בקושי תראה חדר / מיטה יזין אתה בא לבאס אותי ?
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 21-07-2011 בשעה 07:19.
נכתב במקור על ידי Aviv.E מה איתך איש ?1 הכל בסדר אישון.. מה איתך חבוב?
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Aviv.E יזין אתה בא לבאס אותי ? סתם סתם אתה כל יום תאכל אוכל של אמא (זה במידה ואמא שלך מבשלת מנות קרביות)
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker הכל בסדר אישון.. מה איתך חבוב? בכל בסדר אישון ? איזו מין תשובה מתוחכמת זו ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E יזין אתה בא לבאס אותי ? קח שיר יותר טוב
נכתב במקור על ידי Aviv.E בכל בסדר אישון ? איזו מין תשובה מתוחכמת זו ? זה כמו איש רק אישון
חוקי הפורום