נכתב במקור על ידי afx אני בקושי הגבתי לפני!!! ת'לא יכול להודות שאתה מפסיד אני לא מאמין !
נכתב במקור על ידי Aviv.E ת'לא יכול להודות שאתה מפסיד אני לא מאמין ! אתה עושה טריפלים ירמאי!!!!
נכתב במקור על ידי afx חחחחחחח אתה שומר? הצבא הולך לפטם אותך בפחמימות אין לך מה לשמור איזה שומר ידפוק ! לפני שבאתי דפקתי 5 בירות 3 פיתות 2 כבשים 3 עופות ופרה אחת .. [בלי להגזים]
נכתב במקור על ידי Aviv.E איזה שומר ידפוק ! לפני שבאתי דפקתי 5 בירות 3 פיתות 2 כבשים 3 עופות ופרה אחת .. [בלי להגזים] בלי נדר
נכתב במקור על ידי afx אתה עושה טריפלים ירמאי!!!! אתה חושב שאני אחכה לך <?
נכתב במקור על ידי Aviv.E אתה חושב שאני אחכה לך <? היום עוד צעיר!
נכתב במקור על ידי afx בלי נדר פה חשדתי ..
468 !!!!@@!@!@!@!
נכתב במקור על ידי Aviv.E פה חשדתי .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Aviv.E 468 !!!!@@!@!@!@! 3 ימים בלי שינה אמורים להניב הזיות U DOWN?
נכתב במקור על ידי afx 3 ימים בלי שינה אמורים להניב הזיות U DOWN? מושפעים מפדרו קרוגר ?
נכתב במקור על ידי afx 3 ימים בלי שינה אמורים להניב הזיות U DOWN? וידפוק ברור שישנתי מה אני נראה לך !??!
נכתב במקור על ידי Aviv.E מושפעים מפדרו קרוגר ? בחיים לא ראיתי אף אחד מהסרטים שלו (פרדי קרוגר) =-O
נכתב במקור על ידי Aviv.E וידפוק ברור שישנתי מה אני נראה לך !??! חחחחחחחחחח יפושע ממתי עד מתי?
נכתב במקור על ידי afx חחחחחחחחחח יפושע ממתי עד מתי? אני לא מאמין שאמרת את זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!
חוקי הפורום