קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בקשה|עזרה, כולם להיכנס בבקשה.
    על ידי TheSceDit בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-02-2010, 00:36
  2. [עזרה]כולם להיכנס בילאבונג
    על ידי סאם12 בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-06-2009, 17:51
  3. [עזרה] להתחיל להיכנס לכושר
    על ידי noambast בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-10-2008, 10:31
  4. עזרה}בבקשה להיכנס דחוףף
    על ידי HeRsHkO בפורום תמיכה גרפית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-04-2008, 20:11
  5. עזרה|חייב עזרה בבקשה להיכנס
    על ידי tomer0220 בפורום GTA
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-06-2007, 17:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[עזרה] "להיכנס" לתוך הסט לאחר הפתיח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל [עזרה] "להיכנס" לתוך הסט לאחר הפתיח

אהלן חבר'ה חדשה פה כבר חודש וקצת בתחום הפיקאפ
    יוצא לאימונים כמה שיותר, עכשיו אני כן מצליח להיכנס לתוך סטים אבל קורה לא קצת שגם לא, ולא הצלחתי ממש להבין את ההבדל בין הסטים הצלחתי לעשות HOOK וסטים שפשוט היא הראתה חוסר עניין ופשוט או הלכה, או הסתובבה, או פשוט התעלמה ושיחקה אותה קרירה (לאחר הפתיח) מאיפה הבעיה הזאת נובעת בעצם ? לא מציג מספיק DHV ? איך בפתיח כל כך קצר אפשר בעצם להציג DHV ? לא הראתיי מספיק חוסר עניין בישביל שיורידו את ה"מגן"? האם זה שילוב של שניהם ? לא הבנתי איך במשפט פתיח כל כך קצר אפשר להציג את כל זה ויותר ? איך אפשר להתאמן ספציפית על ההוקים של הסט ?
    תודה מראש

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

אתה בד"כ לא אמור לעשות DHV בפתיח

אני חושב שהתשובה הכי טובה בשבילך היא לשאלה "למה הפתיח נועד?", והתשובה היא:

הפתיח נועד כדי לגרום לבחורה לומר בראש "היי, את זה אף פעם לא אמרו לי" או "היי, הבחור הזה מצחיק ונחמד"
    בכל מקרה, הפתיח שלך אמור להיות משהו מקורי ושונה, תלוי בסיטואציה.
    הוא יכול להיות עקיף, ואחר כך ליישר אותו במהלך האינטרקציה, או להיות ישיר, וכך הדרך לסגירה קצרה יותר, אך הסיכון לקבל סירוב גדול יותר.

בפתיח שלך אתה צריך לומר משהו שונה, מקורי, והכי חשוב - להיות בטוח במה שאתה אומר ולשדר ביטחון עצמי בעזרת שפת גוף טובה ושליטה בדיבור ברמות גבוהות.

בהצלחה.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    אתה בד"כ לא אמור לעשות DHV בפתיח

אני חושב שהתשובה הכי טובה בשבילך היא לשאלה "למה הפתיח נועד?", והתשובה היא:

הפתיח נועד כדי לגרום לבחורה לומר בראש "היי, את זה אף פעם לא אמרו לי" או "היי, הבחור הזה מצחיק ונחמד"
    בכל מקרה, הפתיח שלך אמור להיות משהו מקורי ושונה, תלוי בסיטואציה.
    הוא יכול להיות עקיף, ואחר כך ליישר אותו במהלך האינטרקציה, או להיות ישיר, וכך הדרך לסגירה קצרה יותר, אך הסיכון לקבל סירוב גדול יותר.

בפתיח שלך אתה צריך לומר משהו שונה, מקורי, והכי חשוב - להיות בטוח במה שאתה אומר ולשדר ביטחון עצמי בעזרת שפת גוף טובה ושליטה בדיבור ברמות גבוהות.

בהצלחה.
    הפתיח נועד לפחות את השיחה,ולא שום דבר יותר מזה.
    אם הייתי רוצה לומר לה משהו שבחיים לא אמרו לה,הייתי בא אליה,אומר "מרזב תרנגול תלת אופן" , אם הייתי רוצה להיות מצחיק ונחמד הייתי מתחפש לליצן ונותן לה שטר של 100 שקל.

הפתיח נועד רק בשביל לפתוח את השיחה,בגלל זה הפתיח של "היי" הוא כזה פתיח מעולה ואנשים פשוט מפחדים להשתמש בו ,בגלל מה שאמרת,הם מאמינים שכבר בפתיח הבחורה צריכה ליפול מהרגליים.
    תהליך הפיתוי,יצירת המשיכה והעיניין בך הוא תהליך ארוך יחסית ,לא משהו שקורה תוך דקה.

בקשר לנושא,תנסה לחשוב,מה ההבדל בין הסטים שהצלחת בהם לבין הסטים שלא הצלחת בהם ?
    הרגשת קצת חוסר ביטחון ? קיבלת דחיה מהירה ולא ידעת איך לחזור לעצמך ? באו חברות אחרות והפריעו לך באמצע הסט ?
    תפרט קצת...

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

קיבלת כמה תשובות, ולפי דעתי יש טעם לבוא ולשלב בינהן.
    הפתיח נועד להכניס אותך למצב של שיחה. לפעמים "היי" יספיק בשביל להכניס אותך לשיחה עם מישהי (או קבוצה של בנות),
    ולפעמים זה לא - כי אין שיחה מאחורי "היי", והוא נתון למצב רוח, אופי, ובעצם יכול להיות שמישהי סתם תעשה משהו אחר באותו הרגע,
    ו"היי" לא יתפוס - ואז אתה תפרש את זה כקרירות.

בסופו של יום כשאתה שואל מישהי שאלה, היא "חייבת" לתת לך תשומת לב, ולחשוב על תשובה. גם בנוגע לשאלות יש שאלות שיש להן תשובות של "כן ולא", ויש שאלות שמביאות אותה יותר לידי ביטוי, ואז נותנות לך דברים להתייחס אליהם.

להכנס לשיחה זה לא התפקיד של הפתיח, ולכן לא הייתי שם כל כך הרבה תשומת לב לנושא הזה בבעייה הספציפית שלך.
    אתה צריך לחשוב יותר בכיוון של "אסטרטגיה"- אני ישיר, או עקיף? אני נותן סיפורי DHV או שאני פיזית מכניס DHV (סושייל פרוף, "מראה" אנשים אחרים לסט, ונותן לאפקט לעשות את שלו), אם אתה שואל אותי לפי דעתי הבעיה שלך היא זה שאתה לא באמת יודע מה אתה הולך לעשות הלאה. אתה מנסה "לזרום" עם זה. אם אתה עובד עם רוטינות - תעבוד עם רוטינות.אם אתה עובד עם שיחה טבעית, תלמד איך היא בנויה, ויהיה לך יותר פשוט. בכל מקרה תדע תמיד מה "השלב" הבא.

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

כן, עכשיו אני חושב שקיבלת את התשובה שחיפשת

בהצלחה, עדכן אותנו בתהליך !

וסנופקין - תודה על ההערה.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי s_pua צפיה בהודעה
    אהלן חבר'ה חדשה פה כבר חודש וקצת בתחום הפיקאפ
    יוצא לאימונים כמה שיותר, עכשיו אני כן מצליח להיכנס לתוך סטים אבל קורה לא קצת שגם לא, ולא הצלחתי ממש להבין את ההבדל בין הסטים הצלחתי לעשות HOOK וסטים שפשוט היא הראתה חוסר עניין ופשוט או הלכה, או הסתובבה, או פשוט התעלמה ושיחקה אותה קרירה (לאחר הפתיח) מאיפה הבעיה הזאת נובעת בעצם ? לא מציג מספיק DHV ? איך בפתיח כל כך קצר אפשר בעצם להציג DHV ? לא הראתיי מספיק חוסר עניין בישביל שיורידו את ה"מגן"? האם זה שילוב של שניהם ? לא הבנתי איך במשפט פתיח כל כך קצר אפשר להציג את כל זה ויותר ? איך אפשר להתאמן ספציפית על ההוקים של הסט ?
    תודה מראש
    תעשה לעצמך תרגילים להחזיק את הסט. כנס לכמה סטים במטרה להחזיק 5 דקות. אם צריך וקשה לך, תכין רוטינות מראש.
    תמשיך להתאמן אתה רק תשתפר. בהצלחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה על התגובות חבר'ה.
    אני כן יודע להחזיק סטים ומצליח לתפוס את ההוקים ולהיכנס לתוך הסט. אבל הבעיה היותר גדולה שלי היא כאשר אני בפאב, עצם זה שאני צריך לגרום לבחורה להסתובב כאשר היא יושבת על הבר ואני כבר פונה עם כל הגוף אליה מראה על אג'נדה ויוצר בעיה מבחינת החוסר עניין שאני יכול להפגין במועדון,
    סנופקין לשאלתך אכן היה בעיה ששמתי לב אליה היא שכאשר פניתי אל בנות לא משנה מה היה הפתיח פשוט קיבלתי תשובה קצרה של כן או לא ומשם היא הסתובבה חזרה לחבורתיה עכשיו משם זה אכן די בעיה להתאושש ואני לא מבין מאיפה זה נובע . אולי הצגתי איך שהוא יותר מדי עניין ?
    תודה מראש

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי s_pua צפיה בהודעה
    תודה על התגובות חבר'ה.
    אני כן יודע להחזיק סטים ומצליח לתפוס את ההוקים ולהיכנס לתוך הסט. אבל הבעיה היותר גדולה שלי היא כאשר אני בפאב, עצם זה שאני צריך לגרום לבחורה להסתובב כאשר היא יושבת על הבר ואני כבר פונה עם כל הגוף אליה מראה על אג'נדה ויוצר בעיה מבחינת החוסר עניין שאני יכול להפגין במועדון,
    סנופקין לשאלתך אכן היה בעיה ששמתי לב אליה היא שכאשר פניתי אל בנות לא משנה מה היה הפתיח פשוט קיבלתי תשובה קצרה של כן או לא ומשם היא הסתובבה חזרה לחבורתיה עכשיו משם זה אכן די בעיה להתאושש ואני לא מבין מאיפה זה נובע . אולי הצגתי איך שהוא יותר מדי עניין ?
    תודה מראש
    לדעת אם הצגת יותר מידי עניין זה רק משהו שאתה ואנשים סביבך באותה סיטואציה יכולים לומר לך (אולי אם תפרט ממש כמו דיווח שטח נוכל לדעת ולעזור אפילו יותר).

בצורה כללית,עדיף לשאול שאלות שהתשובה אליהן תהיה מפורטת ולא תשובה של כן או לא.
    לדוגמא,במקום לשאול אותה מה היא שותה,ושהיא תענה לך "טובורג רד" אתה יכול לומר לה שאתה רוצה להתערב איתה שאתה יכול לדעת איזה משקה היא שותה...אם אתה מנצח היא נותנת לך לשתות ,אם אתה טועה אתה חייב לקנות לה את המשקה הבא (עם הזמן עם פתיח כזה אתה תהיה טוב,מנסיון).

בכל מקרה בפאבים יש הרבה טריקים מגניבים,אני מכיר אפילו אחד שאפשר להשתמש בו בשביל בחורים בסביבת הבחורה שמנסים להפריע לך,אולי אני אספר קצת במפגש פורום הקרוב

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect