קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קעקועים, מה אתם חושבים? יפה? לא יפה? בעד? נגד?
    על ידי GoldStar בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 17-01-2007, 09:26
  2. בעד\נגד תרומת איברים אחרי המוות?
    על ידי Beauty_Angel בפורום סקרים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 13-10-2006, 09:30
  3. בעד-נגד השינויים בפורום .......
    על ידי OrP בפורום סקרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-07-2006, 17:33
  4. יזיזים, בעד ? נגד ? מה זה בשבילכם ?
    על ידי Knuffles בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 17-12-2005, 17:49
  5. מי הולך למופע של מה קשור מחר?.
    על ידי Offer בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 17:14

צפיה בתוצאות הסקר: הצעת החוק לחקירת ארגוני השמאל תעבור?

מדרגים
9. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • תעבור.

8 88.89%
  • לא תעבור.

1 11.11%
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 7 << ראשון ... 4567 אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 99

מי הולך להצביע בעד /נגד ולמה מחר. - עמוד 6

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    טוב אתה כהאניסט, אין פלא שאתה תומך במשטרים חשוכים.
    המצב ברוסיה הוא לא כמו באיראן אפילו שאני חושש שאין להם דמוקרטיה אמיתית אבל משהו דומה.
    וכולם מפחדים מרוסיה ולא מגיבים על מה שהם עושים.
    מלחמה איתם זאת מלחמה קשה ואם במקרה שלנו נהיה מדינה שנלחמת בעצמה(שמאל) אז לא נוכל לנצח במלחמה הזאת,לא יהיה לנו אפילו סיכוי הכי קטן.
    אני אומר שפשוט צריך לדכא את השמאל.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי Daily צפיה בהודעה
    אני מציע לך להרגע,לא כמנהל,כי הוא האדם הכי מתון שקיים על פני העולם הזה.
    אז לא מציע לך לדבר אל אנשים שאתה לא מכיר "כהניסטים" ,אני מכיר אותו מצוין ואם הוא קיצוני אז אני לא יודע
    מה מבחינתך ,אבל עזוב כולנו ימין וכולנו מבינים שיום אבל קרה אתמול בכנסת.
    עד אתמול היה לו בחתימה המשפט "כהנא צדק!" אז כנראה שאתה לא מכיר אותי מספיק. בדוק את עצמך לפני שתבדוק את האחר.

ציטוט נכתב במקור על ידי Streptise צפיה בהודעה
    המצב ברוסיה הוא לא כמו באיראן אפילו שאני חושש שאין להם דמוקרטיה אמיתית אבל משהו דומה.
    וכולם מפחדים מרוסיה ולא מגיבים על מה שהם עושים.
    מלחמה איתם זאת מלחמה קשה ואם במקרה שלנו נהיה מדינה שנלחמת בעצמה(שמאל) אז לא נוכל לנצח במלחמה הזאת,לא יהיה לנו אפילו סיכוי הכי קטן.
    אני אומר שפשוט צריך לדכא את השמאל.
    אתה לא צריך שיפחדו מישראל, זה גם לא ריאלי. רוסיה מדינה עם כוח הרתעתי הרבה הרבה יותר גדול בין היתר בגלל ההסיטוריה שלה, ובגלל המשמעות שלה כסוג של מעצמה. ישראל לא באותו לבל.

הפעולה של רוסיה בגאורגיה הייתה לא מוסרית, שלא לומר גובלת בפסיכוזה איומה. הם ירו לכל עבר, פגעו בכתבים ובמה לא.
    ביום שישראל תפעל היא תאבד כל שביב לגיטימציה שנותר לנו. ואז מה תעשה? תלחם בכל העולם?

המשטר הרוסי שאתה מדבר אליו היה איום ונורא, הוא לא טוב יותר מהיטלר. הוא היה כל כך פראנואיד ופסיכופת שפעם בכמה זמן הוא היה מריץ טיהור שורת ו"מעביר דירה" את כל הקצינים הבכירים בצבא, השרים ראשי המפלגה ואזרחים בלי הבחנה.

במשטר הזה חייל שחזר משדה הקרב נורה ע"י מפקדיו. כיוון שהוא בגד במדינה בעצם הנסיגה כמובן שהיה גיוס חובה כך שהחיילים היו מתים במלחמה או בידי מפקדיהם.

לא בדיוק משטר לשאוב ממנו רעיונות.

לגבי לדכא את השמאל, אין לך לא היכולת ולא הזכות לעשות את זה. נכון הם נאיבים לא יודעים לזהות אויב כשהוא יורה עליהם בקלאצ'ניקוב ודי טמבלים באופן כללי, אבל יש להם את הזכות המלאה להיות מטומטמים, וזה מעוגן בחוק.

לגבי כל אותם ח"כים מסיעת חד"ש שקוראים לישראל האויב הציוני בכלי התקשורת הערבים טוענים שמתבצע כיבוש בדיונים בכנסת משמיצים ומוציאים צווי מעצר בחו"ל נגד חיילים וקצינים, אותם צריך וחייב שלפוט. אבל, לפי החוק.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

עד אתמול היה לו בחתימה המשפט "כהנא צדק!" אז כנראה שאתה לא מכיר אותי מספיק. בדוק את עצמך לפני שתבדוק את האחר.

אתה לא צריך שיפחדו מישראל, זה גם לא ריאלי. רוסיה מדינה עם כוח הרתעתי הרבה הרבה יותר גדול בין היתר בגלל ההסיטוריה שלה, ובגלל המשמעות שלה כסוג של מעצמה. ישראל לא באותו לבל.

הפעולה של רוסיה בגאורגיה הייתה לא מוסרית, שלא לומר גובלת בפסיכוזה איומה. הם ירו לכל עבר, פגעו בכתבים ובמה לא.
    ביום שישראל תפעל היא תאבד כל שביב לגיטימציה שנותר לנו. ואז מה תעשה? תלחם בכל העולם?

המשטר הרוסי שאתה מדבר אליו היה איום ונורא, הוא לא טוב יותר מהיטלר. הוא היה כל כך פראנואיד ופסיכופת שפעם בכמה זמן הוא היה מריץ טיהור שורת ו"מעביר דירה" את כל הקצינים הבכירים בצבא, השרים ראשי המפלגה ואזרחים בלי הבחנה.

במשטר הזה חייל שחזר משדה הקרב נורה ע"י מפקדיו. כיוון שהוא בגד במדינה בעצם הנסיגה כמובן שהיה גיוס חובה כך שהחיילים היו מתים במלחמה או בידי מפקדיהם.

לגבי לדכא את השמאל, אין לך לא היכולת ולא הזכות לעשות את זה. נכון הם נאיבים לא יודעים לזהות אויב כשהוא יורה עליהם בקלאצ'ניקוב ודי טמבלים באופן כללי, אבל יש להם את הזכות המלאה להיות מטומטמים, וזה מעוגן בחוק.

לגבי כל אותם ח"כים מסיעת חד"ש שקוראים לישראל האויב הציוני בכלי התקשורת הערבים טוענים שמתבצע כיבוש בדיונים בכנסת משמיצים ומוציאים צווי מעצר בחו"ל נגד חיילים וקצינים, אותם צריך וחייב שלפוט. אבל, לפי החוק.
    יש לנו את הזכות המלאה להלחם בשמאל בכל מני דרכים כשרות ,כי אותו שמאל ישראלי הוא אותו שמאל דיקטטורי קומוניסטי.
    אני מכיר אותו טוב מאוד אז אתה לא צריך לחלק לי ציונים,הימין גם לא מאמין במוות לערבים וכל מי שטוען את זה בדרך כלל
    אנשים הזוים מהשמאל ,תראה איזה חוק לגיטמי הליכוד המזדיין הזה לא יכול להעביר ,בושה.

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

תאמין לי אני יודע מה זאת רוסיה הסובטית.
    אני מדבר על המשטר הנוכחי,המשטר הסוביטי גם הראה שסוציאלזם וקומוניזם לא יכולים לעבוד.
    סטלין הרג יותר משתי מיליון אנשים,יהודים,קווקזים,צ'צ'נים,מונגולים,רוסים אפילו על הבן שלו הוא לא ריחם,על פי דעתי הוא האיש הכי מרושע בעולם.
    אם הוא לא היה מת הוא היה הורג יותר מ6מיליון.
    סבא רבא שלי נורה בכיתת יורים בגלל שהחזיק נשק לא חוקי,סבא רבא שלי מצד אבא שלי נכלא למאסר עולם(כמעט כל חבריו נורו למוות)
    על ניסיון לעלות לארץ(הוא היה פעיל באיגוד אסיר ציון)
    ישראל יכולה לנסות להתקדם למצב של רוסיה,לפחות להתקדם אבל לא רוסיה הסוביטית.אם הזמן נוכל סוף סוף לעשות משהו.
    אבל ברוסיה לא דכאו את השמאל פשוט אף אחד לא בוחר בהם...הבעיה בעם...
    עד שלא נחטוף במלחמה כלשהי הם לא יקלטו...
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

משתמשת כבוד האוואטר של YellowGirl
    שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ
    להגיד את במשפט או בשיר? אבי נמני הוא המלך

כנראה שאתם לא יודעים כלום.
    השמאל הישראלי לפחות של פעם, הוא זה שיזם את החוק לטובת חיילים משוחררים בזמן שימנים התנגדו אליו!
    הוא זה שיזם את חוק הפיצויים למשפחות שכולות, אז תעשו טובה
    אתם רואים שמאלנים כ-אוהבי ערבים וימנים כ-שונאי ערבים, תחכימו

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי YellowGirl צפיה בהודעה
    השמאל הישראלי לפחות של פעם, הוא זה שיזם את החוק לטובת חיילים משוחררים בזמן שימנים התנגדו אליו!
    כן את מאוד חכמה ומשכילה.
    אני יודע גם מאיפו זה נובע ,אבל אני לא נכנס לזה עכשיו,אם את קוראת להצעה שכזאת
    הצעה אנטי דמוקרטית את כזאת הזויה..
    תסלחי לי שאני אומר לך את זה אבל את ממש לא ימין ,אם כבר אז מרכז ששואף שמאלה ואני
    יודע מה זה.
    אם את טוענת שהימין שונא ערבים והשמאל אוהב ערבים אז המצב שלך אבוד,אני מכבד מאוד
    את האוכלוסיה הערבית אבל אני יודע שהרוב מושפעים מהמנהיגים הטרוריסטים שלהם ולכן אני
    נמנע מלתמוך בהם ,חוץ מיזה שמי שאומר "מוות לערבים" הוא מפגר בעצמו ככה שאין לי על זה וויכוח איתך בכלל.

השמאל לפני עשרות שנים אולי שיקם את המדינה אבל היום השמאל הוא שמאל קיצוני ,מושחט ,קומוניסטי ,הזוי
    תוקפני אשר דוגל במשטר דיקטטורי אפל.
    השמאל הוא דורסני,השמאל מדכא את הרוב בישראל ומציג את המיעוט כרוב העם מה שבאמת לא נכון.

עכשיו מספר שאלות לסיום:
    1)את חושבת שחוק החרם שבא למנוע חרמות מיותרות על מגזר שלם ,לא חשוב איזה לא לגיטמי בעניך?
    2)בכנסת ישראל עברו עשרות חוקים שבאים לחקור כל מני גופים פוליטיים או מדיניים ,האם את חושבת שחוק
    חקירת מימון ארגוני השמאל שבא לחקור את אותם "ארגוני זכויות אדם" שעסוקים כל היום בקריאות "צה"ל לא מוסרי"
    לא לגיטמי בעינך?
    3)האם את לא רוצה לבדוק לעומק מי אחראי לאותם מימונים של ארגוני החמאס הישראלי שלא נותנים לציפי ליבני,לברק,לפרץ
    ולעוד חברי כנסת לטוס למדינות מסוימת בלי להחשב לפושעי מלחמה?
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 22-07-2011 בשעה 16:33.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

כן את מאוד חכמה ומשכילה.
    יודע מה זה.
    את האוכלוסיה הערבית אבל אני יודע שהרוב מושפעים מהמנהיגים הטרוריסטים שלהם ולכן אני
    נמנע מלתמוך בהם ,חוץ מיזה שמי שאומר "מוות לערבים" הוא מפגר בעצמו ככה שאין לי על זה וויכוח איתך בכלל.

השמאל לפני עשרות שנים אולי שיקם את המדינה אבל היום השמאל הוא שמאל קיצוני ,מושחט ,קומוניסטי ,הזוי
    השמאל הוא דורסני,השמאל מדכא את הרוב בישראל ומציג את המיעוט כרוב העם מה שבאמת לא נכון.

עכשיו מספר שאלות לסיום:
    1)את חושבת שחוק החרם שבא למנוע חרמות מיותרות על מגזר שלם ,לא חשוב איזה לא לגיטמי בעניך?
    2)בכנסת ישראל עברו עשרות חוקים שבאים לחקור כל מני גופים פוליטיים או מדיניים ,האם את חושבת שחוק
    חקירת מימון ארגוני השמאל שבא לחקור את אותם "ארגוני זכויות אדם" שעסוקים כל היום בקריאות "צה"ל לא מוסרי"
    לא לגיטמי בעינך?
    3)האם את לא רוצה לבדוק לעומק מי אחראי לאותם מימונים של ארגוני החמאס הישראלי שלא נותנים לציפי ליבני,לברק,לפרץ
    חופש הביטוי
    מותר להגיד מה שבאלי מתי שבאלי איך שבאלי
    בלי שיקרה לי כלום
    טוב נו חוץ מנציזם כי זה פשוט לא אנושי

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי subwave צפיה בהודעה
    חופש הביטוי
    מותר להגיד מה שבאלי מתי שבאלי איך שבאלי
    בלי שיקרה לי כלום
    טוב נו חוץ מנציזם כי זה פשוט לא אנושי
    אל תיהיה מפגר ואם אתה הדובר שלה אז תענה לעיניין.
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 22-07-2011 בשעה 16:39.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

אל תיהיה מפגר ואם אתה הדובר שלה אז תענה לעיניין.
    אני עונה בשם עצמי גאון
    ועניתי לענין בעניין שרציתי להתעסק בוא
    אתה לא מסכים איתי שמותר לבנאדם להתבטא בלי להעצר

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

אני עונה בשם עצמי גאון
    ועניתי לענין בעניין שרציתי להתעסק בוא
    אתה לא מסכים איתי שמותר לבנאדם להתבטא בלי להעצר
    קודם כל אף אחד לא עוצר אותם בזה צריכים לטפל גופים אחרים.
    אז לקרוא לחיילי צה"ל שנותנים את כל כולם למען המדינה "פושעי מלחמה" זה חופש הביטוי.
    לקרוא למדינת ישראל "מדינת אפרהייד כובשת" זה חופש הביטוי לפי דעתך.
    להציג את חיילי צה"ל כרוצחי ילדים זה חופש הביטוי אפילו שזה שקר גמור ואתה יודע את זה
    טוב מאוד ,להציג את מדינת ישראל כמדינה תחת שלטון אפל ודיקטטורי זה גם כן חופש ביטוי.

אם כך אז אתה אדם הזוי שמושפע מהתקשורת,אתה אפילו לא יודע עם אילו ארגונים יש לך פה עסק,ארגונים
    שהזדהו עם רוצחי משפחת פוגל חתיכת יפה נפש ועם ארגונים שרק בזכותם העולם כל הזמן נטפל לישראל ,ארגונים
    שעושים דה לגיטימציה למדינת ישראל.
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 22-07-2011 בשעה 16:46.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

קודם כל אף אחד לא עוצר אותם בזה צריכים לטפל גופים אחרים.
    אז לקרוא לחיילי צה"ל שנותנים את כל כולם למען המדינה "פושעי מלחמה" זה חופש הביטוי.
    לקרוא למדינת ישראל "מדינת אפרהייד כובשת" זה חופש הביטוי לפי דעתך.
    להציג את חיילי צה"ל כרוצחי ילדים זה חופש הביטוי אפילו שזה שקר גמור ואתה יודע את זה
    טוב מאוד ,להציג את מדינת ישראל כמדינה תחת שלטון אפל ודיקטטורי זה גם כן חופש ביטוי.

אם כך אז אתה אדם הזוי שמושפע מהתקשורת,אתה אפילו לא יודע עם אילו ארגונים יש לך פה עסק,ארגונים
    שהזדהו עם רוצחי משפחת פוגל חתיכת יפה נפש.
    אני דווקא דיברתי בקשר לחוק החרם
    אבל אתה יכול להמשיך לפטפט

משתמשת כבוד האוואטר של YellowGirl
    שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ
    להגיד את במשפט או בשיר? אבי נמני הוא המלך

כן את מאוד חכמה ומשכילה.
    יודע מה זה.

עכשיו מספר שאלות לסיום:
    לא לגיטמי בעינך?
    אבל למען השם אמרתי שאתםםםםםםםםם רואים את זה ככה מה אתה לא יודע לקרוא?!!!!
    נמאס לי כבר להתווכח איתך, אתה מנסה לצאת חכם ולהוציא אותי טיפשה, אין לך באמת מטרה של לעשות דיון נורמלי וענייני, אתה אומר בדיוק ההפך ממה שאני אומרת! אני אענה לך בפעם האחרונה על השאלות ששאלת כי באמת כבר עלית לי על העצבים
    1. לדעתי הוא לגיטימי ביותר ואני מעדיפה לקרוא לו חוק נגד החרם.
    2. לדעתי זה לא לגיטימי להתעסק בזה כי אנחנו לא במצב שחקירת מימון ארגוני שמאל באמת יתרום לנו
    3. לא הבנתי ת'שאלה

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

אני דווקא דיברתי בקשר לחוק החרם
    אבל אתה יכול להמשיך לפטפט
    חח אז למה לא אמרת מההתחלה ? ,ואתה עוד אומר לי "חופש ביטוי" בגלל חשבתי שאתה
    כבר לא יודע מה.

אז אתה מסכים עם ההצעה הנוכחית ועם חוק החרם לא? מאיזו סיבה?
    אתה הרי יודע שמדובר בהחרמת מגזרים.
    אבל זה דיון אחר ,כי כאן אנחנו דנים על הצעת חוק חקירת ארגוני השמאל.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

חח אז למה לא אמרת מההתחלה ? ,ואתה עוד אומר לי "חופש ביטוי" בגלל חשבתי שאתה
    כבר לא יודע מה.

אז אתה מסכים עם ההצעה הנוכחית ועם חוק החרם לא? מאיזו סיבה?
    אתה הרי יודע שמדובר בהחרמת מגזרים.
    אבל זה דיון אחר ,כי כאן אנחנו דנים על הצעת חוק חקירת ארגוני השמאל.
    לא הבנתי למה צריך חוק בכלל בשביל זה, שיחקרו אותם למה לא עשו את זה עד עכשיו?
    נערך לאחרונה על ידי subwave; 22-07-2011 בשעה 16:57.

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי YellowGirl צפיה בהודעה
    אבל למען השם אמרתי שאתםםםםםםםםם רואים את זה ככה מה אתה לא יודע לקרוא?!!!!
    נמאס לי כבר להתווכח איתך, אתה מנסה לצאת חכם ולהוציא אותי טיפשה, אין לך באמת מטרה של לעשות דיון נורמלי וענייני, אתה אומר בדיוק ההפך ממה שאני אומרת! אני אענה לך בפעם האחרונה על השאלות ששאלת כי באמת כבר עלית לי על העצבים
    1. לדעתי הוא לגיטימי ביותר ואני מעדיפה לקרוא לו חוק נגד החרם.
    2. לדעתי זה לא לגיטימי להתעסק בזה כי אנחנו לא במצב שחקירת מימון ארגוני שמאל באמת יתרום לנו
    3. לא הבנתי ת'שאלה

הנה התגובה הקודמת שלך:
    את אומרת לי ולשלומי שאנחנו לא יודעים כלום ואחר כך באה בטענות שאנחנו מוציאים אותך טיפשה?,נחמד.
    אני תמיד מוכן לנהל דיון עם אנשים שפויים ,אני יודע טוב אל מי אני מדבר ,אני מדבר אל ליכודניקית שהורעלה כנראה
    מתורת הליכוד או בסגנון והליכוד בשבילה הוא קדוש,אם נתניהו מצביע נגד אז ברור שגם את תיהיה נגד כי הרי ברור
    שכל דבר שעושה נתניהו המושחט שלנו הוא דבר אלוהי ,ואם הוא אומר שתי מדינות לשני עמים אז את בשמיים.

שוב פעם ,אני מנסה לנהל איתך דיון נורמאלי אבל את פשוט ממשיכה וממשיכה וממשיכה לטעון לי את הטענה הבזויה הזאת "לכולם
    יש חופש ביטוי" מה זה לכולם ?!
    לחמאסניקים האלה יש חופש ביטוי ? לבצל"ם יש חופש ביטוי ? ,לשלום עכשיו יש חופש ביטוי? תתביישי לך !
    תלמדי מה היא דמוקרטיה ואז תגיבי תגובות הזוית שכאלו!

(אני לא יורד לפסים אישיים ניצן כי זה סך הכל בגבול הפוליטי אז אין לך ממה להפגע ,מקווה שאת לוקחת הכל בקלות.)

השאלה השלישית ששאלתי היא האם את לא רוצה שעל ידי הוועידה הזאת שתקום ,בע"ה היא תקום לחקור את אותם אנשים
    שלא נותנים לחברי כנסת מסוימים אפילו כמו ציפי ליבני לטוס למדינות מסוימות בח"ול ,האם לא נמאס לך לחיות בשקר הזה ?
    מי הם אותם ארגוני טרור או כמו שהם קוראים לעצמם "ארגוני זכויות אדם" שיגידו שצה"ל הוא צבא לא מוסרי?!
    מי הם אותם ארגוני טרור שיגידו שמדינת ישראל היא מדינה שסותמת פיות ומדינת משטר דיקטטורי בזמן שזונות כמו זועבי יכולות לדבר
    להן מתי שבא להן!

אז תסלחי לי ,אם הכנסת לא תבדוק את אותם ארגונים ולא תדע על מי מדובר כי לא הכל חשוף בפנינו כמו שהם טוענים ההזוים האלה "באינטרנט" אז אף אחד לא ידע את האמת בחיים.
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 22-07-2011 בשעה 17:06.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,227 | הודעות: 8,203,820 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect