קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] אז מה זה אימון אישי ? מקצוע, טרנד, או דרך חיים ?
    על ידי Mr. Ingidao בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-11-2011, 15:48
  2. המלצה| סרט "הסוד" - דרך חיים שונה
    על ידי Vixpore בפורום מיסטיקה ורוחניות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-09-2010, 12:04
  3. מדריך: קיצור דרך לכבות תמחשב
    על ידי אוריה בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-09-2006, 13:33
  4. תמונות-בעלי חיים
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 19:13
  5. חבר'ה!!! דחוף!!!! בעיה של חיים או מוות!!!
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 15:53
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 67

דרך חיים ע"פ הזרמים השונים - עמוד 3

ציטוט נכתב במקור על ידי False צפיה בהודעה
    אשמח למקור ממנו אתה כותב שפילוסופים כתבו שלא ניתן להגיע לאותה רמה של ערכים ללא דת - וגם אני ישים את זה בצד ויגיד שהם צודקים במאה אחוז, מי אמר שאני לא ייגדל את הילדים שלי כראוי? האם אתה מכיר אותי מספיק עד כדי כך כדי לדעת מי אני ומה אני?
    ועל הרגימת אבנים, אני לא מדבר על התקופה של ימינו אלה על התקופה המיקראית בו אלוהים היה ניראה ומהולל בניסים שהוא עשה!
    אין לי שום דעות קדומות, אני מסתכל על כל אדם באשר הוא ושום השפעה מהסביבה...ושוב אני לא מבין מאיפה קבעת את זה..

כמובן שאף אחד לא מצליח להבין את הדת גם רבנים מפורסמים בישראל ובחו"ל לא מצליחים להבין אותה ב100%, אבל יש אחוזים מסויימים שאתה יודע...ותאמין לי גם אם הם זעירים, אני יודע מספיק בשביל להבין שאין הבדל בין ערכים של דת לבין ערכים של אתאיזם הכל תלוי בצורת החינוך...
    וגם אם אני ייפתח את הראש ואלמד את הילד שלי בצורה דתית ערכים, הוא יילמד אותם דרך פחד...לוא דווקא ממני(האבא) אלא מדבר שיכול להשים לחייו קץ במאית השנייה, שאם הוא לא יהיה טוב הוא יהיה בגיהנום וכו' וכו'...

וזה כמובן לא הדרך שאני רוצה ללמד את הילד שלי ערכים שיבואו דרך פחד, אלא שהם יבואו מעצמו...
    אין לי זמן לחפש את זה כרגע, אם אמצא אעדכן אותך. הכוונה היא שללא דת לא ניתן להגיע לאותה רמה של מוסר וערכים ולכן זה לא קשור למי אתה או מה אתה, לא ספציפית עליך.
    אתה לא שולט בזה, כולנו מושפעים מהסביבה בדרך כזו או אחרת. אנחנו קולטים מהסביבה, זה לא במודע.
    תגדיר "להבין את הדת". יש רבנים גדולים מאוד בלי קשר לארץ או לחו"ל. על סמך מה החלטת שאתה יודע מספיק בשביל משהו? לחינוך יש יסוד כשהערכים שאתה מעביר במהלכו מושתתים על הדת זה שונה.
    אתה לא צריך ללמד אותו ערכים "בצורה דתית" זה לא דרך שבה אתה מציג את הדברים, זה היסוד לערכים עצמם. כמו שאמרתי, בתור התחלה יכול להיות יותר יראה מאהבה אך המטרה היא לא לגרום לו לחיות כל חייו בפחד שמא יקרה לו משהו.

בוודאי שלא, כי אתה לא מבין דבר. אתה מסתכל על הדת בצורה מעוותת ולא נכונה. תעשה השתדלות ללמוד קצת.
    בברכה,

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    אין לי זמן לחפש את זה כרגע, אם אמצא אעדכן אותך. הכוונה היא שללא דת לא ניתן להגיע לאותה רמה של מוסר וערכים ולכן זה לא קשור למי אתה או מה אתה, לא ספציפית עליך.
    אתה לא שולט בזה, כולנו מושפעים מהסביבה בדרך כזו או אחרת. אנחנו קולטים מהסביבה, זה לא במודע.
    תגדיר "להבין את הדת". יש רבנים גדולים מאוד בלי קשר לארץ או לחו"ל. על סמך מה החלטת שאתה יודע מספיק בשביל משהו? לחינוך יש יסוד כשהערכים שאתה מעביר במהלכו מושתתים על הדת זה שונה.
    אתה לא צריך ללמד אותו ערכים "בצורה דתית" זה לא דרך שבה אתה מציג את הדברים, זה היסוד לערכים עצמם. כמו שאמרתי, בתור התחלה יכול להיות יותר יראה מאהבה אך המטרה היא לא לגרום לו לחיות כל חייו בפחד שמא יקרה לו משהו.

בוודאי שלא, כי אתה לא מבין דבר. אתה מסתכל על הדת בצורה מעוותת ולא נכונה. תעשה השתדלות ללמוד קצת.
    אילו הייתי מקבל שקל על כל דתי שחושב שכל מי שלא דתי לא מבין דבר,
    הייתי....עם הרבה שקלים.

אבל אנחנו האתאיסטים אנשים מכובדים, חכמים ואינטילגנטים,
    אנחנו לא אומרים שאתם הדתיים לא מבינים כלום.

אנחנו פשוט אומרים שאתם לא מודעים לכל העובדות

One Shot - One Kill

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    הייתי....עם הרבה שקלים.

מסכים ב100%
    יש לנו מוסר ויש לנו ערכים בגלל שגם אנחנו חונכנו (דתיים מוזמנים להתפעל XD)
    וגם לנו יש גנטיקה ויצרים אבולוציונים שגורמים לנו להיות חיות(כן אנחנו גם חיות) שחיות בקבוצה.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

הייתי....עם הרבה שקלים.

אתה יודע מזה אמת? אוקיי, אז מה שזה אמת - מה שכתבת זה לא
    אתה מוזמן לקרוא על החרדים החדשים
    מומלץ לקרוא גם - הכיפה שלי גדולה על ת"א

הייתי....עם הרבה שקלים.

אילו כל חילוני היה מבין דבר לא היית מקבל אפילו שקל.

נכון, אתה לא טוען שאנחנו לא מבינים אתה טוען שאתה מבין יותר שזה למעשה שקול.

אתה מסתמך יותר מדיי על המדע, מזלזל בעבר ומתחמק. ובנוסף לזה אתה גם חושב שאתה מבין יותר למרות שאתה בכלל לא בקיא.
    בברכה,

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

אילו כל חילוני היה מבין דבר לא היית מקבל אפילו שקל.

נכון, אתה לא טוען שאנחנו לא מבינים אתה טוען שאתה מבין יותר שזה למעשה שקול.

אתה מסתמך יותר מדיי על המדע, מזלזל בעבר ומתחמק. ובנוסף לזה אתה גם חושב שאתה מבין יותר למרות שאתה בכלל לא בקיא.
    כמו ששמתי לב, אתה חוזר על הדיעה שלך שאנחנו לא בקיאים בתורה...ואמרת את זה כבר לשניים אני SPQR, אני חושב וכמעט בטוח שאמרת את זה לעוד אנשים, רובם אתאיסטים ככל הניראה...
    מה עושה אותך כ"כ בקיא יותר מאיתנו? מה אתה יודע על התורה? אם אני לא יודע, אשמח אם תחדש לי מספר דברים...
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

כמו ששמתי לב, אתה חוזר על הדיעה שלך שאנחנו לא בקיאים בתורה...ואמרת את זה כבר לשניים אני SPQR, אני חושב וכמעט בטוח שאמרת את זה לעוד אנשים, רובם אתאיסטים ככל הניראה...
    מה עושה אותך כ"כ בקיא יותר מאיתנו? מה אתה יודע על התורה? אם אני לא יודע, אשמח אם תחדש לי מספר דברים...
    נכון, כי אתם לא מפנימים את מה שאני אומר. יש עוד כמה לצים לא קטנים פה.

מה עושה אותי יותר בקיא מכם? אולי זה שאני למדתי לפחות מעט ואתם לא?
    ובכלל, אתם טועים בהרבה דברים, לאו דווקא לעניין האמונה, בכלל על איך שאתם רואים את הדת, חושבים שאתם יודעים הכל, שאף אחד לא שאל את אותה שאלה לפניכם וקיבל תשובה. מאמינים לסרטוני הסטה ועוד.
    דבר נוסף, אני חקרתי במשך תקופה לא קצרה, ואני מבטיח לך שהשאלות שהיו לי היו הרבה יותר מעניינות משלכם.
    אתה יכול לנסות ללמוד את ספר הכוזרי, יכול לתרום לך רבות. ספר לא פשוט, כדאי שתלמד עם מישהו בקיא כדי שלא תגיע למסקנות לא נכונות/תתייאש.
    בברכה,

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ובכלל, אתם טועים בהרבה דברים, לאו דווקא לעניין האמונה, בכלל על איך שאתם רואים את הדת, חושבים שאתם יודעים הכל, שאף אחד לא שאל את אותה שאלה לפניכם וקיבל תשובה. מאמינים לסרטוני הסטה ועוד.
    דבר נוסף, אני חקרתי במשך תקופה לא קצרה, ואני מבטיח לך שהשאלות שהיו לי היו הרבה יותר מעניינות משלכם.
    אתה יכול לנסות ללמוד את ספר הכוזרי, יכול לתרום לך רבות. ספר לא פשוט, כדאי שתלמד עם מישהו בקיא כדי שלא תגיע למסקנות לא נכונות/תתייאש.
    אחי,
    חיים רק פעם אחת - תחייה לפיך לא לפי ההורים שלך.

עזוב את השאלות,
    אני החלטתי שאני רוצה לחיות את החיים שלי
    בצורה הכי מלאה ויפה.

אתה אומר שאני אשלם על זה בעולם הבא?
    בסדר, חיים בכדור הארץ רק פעם אחת לפי האמונה לא? אז הנה אני חיי אותם כפי שאני רוצה.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

להפנים את מה שאתה אומר? עד עכשיו לא שמעתי ו\או הבנתי ולו משפט אחד על איך שאתה רואה את הדת ולמה אתה מאמין...
    ובמילים קצת קשות - טרחת להציג אותנו כטיפשים גמורים לעומתך בעוד שאתה לא אמרת למה אתה מאמין (ראה משפט מודגש).

ואיך אתה יכול להגיד שאתה צודק, הרי אמונה(או ידיעת) ה\בבורא זה לא אותו וויכוח של דעות ואחריו יש עובדות...בוויכוח הזה כל אחד מושך מושכות ואומר שהעובדות שלו נכונות! אז אין פה צודק לא צודק, זה עניין של החלטה עצמית...

ומאיפה לך שלא שאלתי? אתה מכיר אותי שאתה מסוגל להגיד את זה? הרי לא חסר חרדים שהפכו לאתאיסטים וההפך (לוא דווקא חרדים אני יכול לקרוא לזה בעלי אמונה).
    האם אתה יודע שפעם הייתי לובש כיפה וציצית? שהייתי קם בבוקר בשביל שחרית ובמיוחד בשביל להניח תפילין? האם אתה יודע שאני הלכתי ואני עדיין הולך לשיעורי תורה? וכו' וכו'...באמת שאני יכול להמשיך את זה עד מחר...

אשמח לדעת על אחת מהשאלות שלך ומה התשובה לה...אולי באמת זה יעזור לי, הלא כן?
    =-=-=-=
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

אחי,
    חיים רק פעם אחת - תחייה לפיך לא לפי ההורים שלך.

עזוב את השאלות,
    אני החלטתי שאני רוצה לחיות את החיים שלי
    בצורה הכי מלאה ויפה.

אתה אומר שאני אשלם על זה בעולם הבא?
    בסדר, חיים בכדור הארץ רק פעם אחת לפי האמונה לא? אז הנה אני חיי אותם כפי שאני רוצה.
    לא מדויק. אני לא מבין בזה אבל יש גלגול נשמות.
    וזה לא העיקר. העניין הוא שלא זו מטרת החיים ושאתה מפספס.

להפנים את מה שאתה אומר? עד עכשיו לא שמעתי ו\או הבנתי ולו משפט אחד על איך שאתה רואה את הדת ולמה אתה מאמין...
    ובמילים קצת קשות - טרחת להציג אותנו כטיפשים גמורים לעומתך בעוד שאתה לא אמרת למה אתה מאמין (ראה משפט מודגש).

ואיך אתה יכול להגיד שאתה צודק, הרי אמונה(או ידיעת) ה\בבורא זה לא אותו וויכוח של דעות ואחריו יש עובדות...בוויכוח הזה כל אחד מושך מושכות ואומר שהעובדות שלו נכונות! אז אין פה צודק לא צודק, זה עניין של החלטה עצמית...

ומאיפה לך שלא שאלתי? אתה מכיר אותי שאתה מסוגל להגיד את זה? הרי לא חסר חרדים שהפכו לאתאיסטים וההפך (לוא דווקא חרדים אני יכול לקרוא לזה בעלי אמונה).
    האם אתה יודע שפעם הייתי לובש כיפה וציצית? שהייתי קם בבוקר בשביל שחרית ובמיוחד בשביל להניח תפילין? האם אתה יודע שאני הלכתי ואני עדיין הולך לשיעורי תורה? וכו' וכו'...באמת שאני יכול להמשיך את זה עד מחר...

אשמח לדעת על אחת מהשאלות שלך ומה התשובה לה...אולי באמת זה יעזור לי, הלא כן?
    כבר כתבתי מספר פעמים בפורום והסברתי מהו הבסיס לאמונה. המסורת היא העיקר, ההתגלות לבנ"י, יציאת מצרים והסיפור שעובר מדור לדור ולא נשכח ולא משתנה. זה הבסיס לאמונה.
    יש צודק ולא צודק, העניין הוא שאתם נוטים לבחור בדרך הקלה, הפשוטה והפרזיטית. חוקרים רק צד אחד וחושבים שאם יש לכם שאלות אז זה סתירה לדת.
    לרוב, החוזרים בשאלה כן מאמינים אך בוחרים לחיות אורח חיים חילוני. עדיין הולך לשיעורי תורה? מדוע?

לא, זה רק יסבך אותך יותר. אתה צריך להבין את עיקרי האמונה, המסורת ורק לאחר מכן לענות על השאלות שיש לך.
    בברכה,

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

כבר כתבתי מספר פעמים בפורום והסברתי מהו הבסיס לאמונה. המסורת היא העיקר, ההתגלות לבנ"י, יציאת מצרים והסיפור שעובר מדור לדור ולא נשכח ולא משתנה. זה הבסיס לאמונה.
    יש צודק ולא צודק, העניין הוא שאתם נוטים לבחור בדרך הקלה, הפשוטה והפרזיטית. חוקרים רק צד אחד וחושבים שאם יש לכם שאלות אז זה סתירה לדת.
    לרוב, החוזרים בשאלה כן מאמינים אך בוחרים לחיות אורח חיים חילוני. עדיין הולך לשיעורי תורה? מדוע?

לא, זה רק יסבך אותך יותר. אתה צריך להבין את עיקרי האמונה, המסורת ורק לאחר מכן לענות על השאלות שיש לך.
    אוהו,
    אז לפיך...מהי מטרת החיים?

One Shot - One Kill

שם פרטי
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אולי זה הבסיס לאמונה שלך, מבחינתי היתגלות לעם ישראל יכולה להיות כל דבר (חוצנים, שיגעון, בריחה ממציאות וסופר ברמה עולמית שכתב הכל)

אני בטוח שמי שאתאיסט אמיתי (ושוב להזכירך אני לא אתאיסט אני אגנוסטיקן) לא אתאיסט מבחינת "הדרך הקלה" אלא ביגלל שהוא פשוט לא רואה בדת כמשהו אמיתי...

ושוב אתה מדבר איתי על ענייני אמונה...אני הולך לשיעורי תורה כדי לדעת דברים, לא ביגלל ענייני אמונה...בנתיים שום דבר לא מסבך אותי...
    =-=-=-=
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

אוהו,
    אז לפיך...מהי מטרת החיים?
    קהלת "מסכם" בפסוק אחד, ואני חושב שזה העיקר: "סוף דבר הכל נשמע את האלוקים ירא ואת מצוותיו שמור כי זה כל האדם".

אולי זה הבסיס לאמונה שלך, מבחינתי היתגלות לעם ישראל יכולה להיות כל דבר (חוצנים, שיגעון, בריחה ממציאות וסופר ברמה עולמית שכתב הכל)

אני בטוח שמי שאתאיסט אמיתי (ושוב להזכירך אני לא אתאיסט אני אגנוסטיקן) לא אתאיסט מבחינת "הדרך הקלה" אלא ביגלל שהוא פשוט לא רואה בדת כמשהו אמיתי...

ושוב אתה מדבר איתי על ענייני אמונה...אני הולך לשיעורי תורה כדי לדעת דברים, לא ביגלל ענייני אמונה...בנתיים שום דבר לא מסבך אותי...
    זה הבסיס לאמונה נקודה. על זה מתבססת הדת של העם שלך.

הגישה שלך מעניינת, אך עדיין לא נכונה.יש בסיס לאמונה, זו לא אמונה עיוורת, אם לא היה הסבר אז אף אחד לא היה בוחר להאמין. הבחירה אם להאמין או לא היא בידיים שלך אך זה לא חסר כל ביסוס.

אתה מזכיר מעט בגישתך את הסטלנים של הרפאוה האלטרנטיבית, כאלה שזורמים על הכל בלי להתחייב לכלום. פעם נתקלתי באחד כזה שמברך על אוכל, מאמין שיש אלוקים אך לא מקיים מצוות כי ככה נוח לו.
    בברכה,

שם פרטי
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ

הגישה שלך מעניינת, אך עדיין לא נכונה.יש בסיס לאמונה, זו לא אמונה עיוורת, אם לא היה הסבר אז אף אחד לא היה בוחר להאמין. הבחירה אם להאמין או לא היא בידיים שלך אך זה לא חסר כל ביסוס.

אתה מזכיר מעט בגישתך את הסטלנים של הרפאוה האלטרנטיבית, כאלה שזורמים על הכל בלי להתחייב לכלום. פעם נתקלתי באחד כזה שמברך על אוכל, מאמין שיש אלוקים אך לא מקיים מצוות כי ככה נוח לו.
    שוב, זה הבסיס לאמונה...אבל מבחינתי זה יכול להיות 21 אלף אופציות שכן היו יכולות להיות במקום אותה היתגלות...

ואולי מבחינתך הגישה שלי של סטלנים אבל בחיים לא אמרתי שאין דבר כזה אלוהים, אבל גם לא אמרתי שיש דבר כזה אלוהים...מבחינתי? אני מסתכל על הכל...אם אתה חושב שאני עושה את זה כי נוח לי, שיהיה לך רק טוב...אני לא חושב שאני יכול להמשיך דיון עם מישהו שחושב שאני עושה דברים מסיבת נוחיות...
    =-=-=-=
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

קהלת "מסכם" בפסוק אחד, ואני חושב שזה העיקר: "סוף דבר הכל נשמע את האלוקים ירא ואת מצוותיו שמור כי זה כל האדם".

מזה קהלת

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,597 | הודעות: 8,198,190 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect