נכתב במקור על ידי Aviv.E מקסיקני/לטיני/קווקזי אני לא אף אחד מהם ! אבל אתה גטנגסטר!!!!
עלוב כאן
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי MeAndYou אבל אתה גטנגסטר!!!! צודק .. נכתב במקור על ידי Hamburger עלוב כאן אתה לא מבין עד כמה !
נכתב במקור על ידי Aviv.E בלשון עבר .. אתה מכיר את איגור? אולי הוא התאמן איתך...
נכתב במקור על ידי Hamburger עלוב כאן מסכים תעזור להעיר את זה@!!!
נכתב במקור על ידי MeAndYou אתה מכיר את איגור? אולי הוא התאמן איתך... הוא התאמן אצל דרור ? בן כמה הוא ? כמה זמן הוא התאמן ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E צודק .. אתה לא מבין עד כמה ! אני כן.. נכתב במקור על ידי MeAndYou מסכים תעזור להעיר את זה@!!! אין לי כוח, לא ישנתי הרבה ביומים האחרונים, אז אני הולך לישון.
נכתב במקור על ידי Aviv.E הוא התאמן אצל דרור ? בן כמה הוא ? כמה זמן הוא התאמן ? לא דיוע אצל מי חשבתי שכן
נכתב במקור על ידי Hamburger אני כן.. אין לי כוח, לא ישנתי הרבה ביומים האחרונים, אז אני הולך לישון. גם אני פורש עוד מעט
נכתב במקור על ידי Hamburger אני כן.. אין לי כוח, לא ישנתי הרבה ביומים האחרונים, אז אני הולך לישון. עד שלי יש כוח כולם עיפים!!
נכתב במקור על ידי MeAndYou לא דיוע אצל מי חשבתי שכן בכל מקרה לא מכיר את איגור .. אולי בפרצוף אני לא מכיר בשמות רוסים רק בפרצופים שלהם
מי עוד פות ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E גם אני פורש עוד מעט אם כולם אז אולי גם אני
נכתב במקור על ידי MeAndYou אם כולם אז אולי גם אני עוד מעט ..
נכתב במקור על ידי Aviv.E בכל מקרה לא מכיר את איגור .. אולי בפרצוף אני לא מכיר בשמות רוסים רק בפרצופים שלהם ימרוקאי חחח
חוקי הפורום