נכתב במקור על ידי MeAndYou איך החתימה שלך מתחלפת?! כי עשיתי אותה מתחלפת !!!! אני אשלח לך בפרטי את האתר.
נכתב במקור על ידי MeAndYou איך החתימה שלך מתחלפת?! איך !? מתחילים עם דתיה ? אומרים לה אם היא רוצה ללמוד גמרא ?!
נכתב במקור על ידי MeAndYou תני ליד ימין להיות חברך O.o חחח סתם נשמה את מוזמנת לעזור לנו. אל תהיי גס ! תדבר בנימוס אל בחורה .
350 !!!!!!!
נכתב במקור על ידי Aviv.E איך מתחילים עם דתיה ?!? אממממ קוראים לה תהילים והיא מתחרמנת?חחח חבר שלי זיין בת של רב!
טעות .. עכשיו 350 !!!
נכתב במקור על ידי MeAndYou אממממ קוראים לה תהילים והיא מתחרמנת?חחח חבר שלי זיין בת של רב! חבר שלך עשה מצווה ..
נכתב במקור על ידי Aviv.E אל תהיי גס ! תדבר בנימוס אל בחורה . לא אמרתי שום דבר פוגע או מעליב...
הגעתי ל150 הודעות ביומיים חחחח מי שולח נקודות?
נכתב במקור על ידי Aviv.E חבר שלך עשה מצווה .. חחחחחחחחחחחחחחחח הוא עשה בת של רב!!!! חחחח
נכתב במקור על ידי Aviv.E איך מתחילים עם דתיה ?!? אנערף חח
נכתב במקור על ידי orelamani הגעתי ל150 הודעות ביומיים חחחח מי שולח נקודות? זה כלום נשמה.. אני עושה את זה בחצי יום חח
נכתב במקור על ידי MeAndYou זה כלום נשמה.. אני עושה את זה בחצי יום חח תשלח אמרתי !!!! חחח יא ספאמרים...
נכתב במקור על ידי YellowGirl אנערף חח יש דתיה שנדלקתי עלייה ואין לי מושג מה להגיד לה לעזאזל !
נכתב במקור על ידי MeAndYou זה כלום נשמה.. אני עושה את זה בחצי יום חח נכתב במקור על ידי orelamani הגעתי ל150 הודעות ביומיים חחחח מי שולח נקודות? אשכרה כלום ..
חוקי הפורום