נכתב במקור על ידי MeAndYou DAAAM רואה זה אפל! זה ?!?!? אפל ? נכתב במקור על ידי orelamani הכנת עכשיו או מה? חתימה דומה לקקי שלך מה זה החרא הזה??!?! סתם, נחמד מאוד אבל לא הסגנון שלי מה יזין זאת חתימה טובה אהבתי אותה מאוד ! גם עבדתי עלייה מספיק זמן .
נכתב במקור על ידי Aviv.E יש לי כאבי בטן אני מת ללכת לשירותים אבל אין לי כוח לחרבן . אני כבר חירבנתי היום.... טוב חברים הלכתי לישון אני קם מוקדם מחר לסבתא לאכול את האוכל הכי טעים בעולם !!!!!
כמה אתה לוקח על כרטיס ביקור?
נכתב במקור על ידי MeAndYou DAAAM רואה זה אפל! יש לי את הPSD אתה רוצה אני אוסיף את השם שלך ?
נכתב במקור על ידי RTD כמה אתה לוקח על כרטיס ביקור? 120...
נכתב במקור על ידי orelamani אני כבר חירבנתי היום.... טוב חברים הלכתי לישון אני קם מוקדם מחר לסבתא לאכול את האוכל הכי טעים בעולם !!!!! מה העדה שלך ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E מה העדה שלך ? פרסי אמיתי שלך?
נכתב במקור על ידי Aviv.E 120... יש לך גלריית עבודות או משהו?
נכתב במקור על ידי Aviv.E זה ?!?!? אפל ? מה יזין זאת חתימה טובה אהבתי אותה מאוד ! גם עבדתי עלייה מספיק זמן . חתימה יפה רצח!!! זה סיגנון אפל
נכתב במקור על ידי orelamani פרסי אמיתי שלך? וואלה יש לכם אוכל טוב ... אני חצי עיראקי - כורדי , חצי טירפולטאי
נכתב במקור על ידי Aviv.E יש לי את הPSD אתה רוצה אני אוסיף את השם שלך ? אז אני חושב על הכינוי הבא ואתה מוסיף?
נכתב במקור על ידי RTD יש לך גלריית עבודות או משהו? לא .. אין לי כוח לפתוח . אבל אני מקצועי כשזה מגיע ללקוחות
נכתב במקור על ידי MeAndYou אז אני חושב על הכינוי הבא ואתה מוסיף? בעזרת השם . אני מקווה למצוא את הPSD
נכתב במקור על ידי Aviv.E וואלה יש לכם אוכל טוב ... אני חצי עיראקי - כורדי , חצי טירפולטאי האוכל הכי טוב בעולם ! אני מת על הגונדי תחפש בגוגל אתה מת !!!
נכתב במקור על ידי orelamani האוכל הכי טוב בעולם ! אני מת על הגונדי תחפש בגוגל אתה מת !!! של הטריפוליטאים הכי טוב .. חתום .. דוקטור פישר זה בדוק !
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 22-07-2011 בשעה 02:57.
חוקי הפורום