נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חשבתי שאתה לא אוהב שירים כאלה!!!! אבל יצאת גבר שאתה מכיר חחחחחחח אלו שירים ישנים וטובים אני לא אוהב את אלו שעכשיו ..
לא יכול לישון וודקה בגרון ראש בעננים תביאו חיזוקייייייייייייים עשה לה תביא לה תקפיץ לה את הטקילה!!!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Aviv.E אלו שירים ישנים וטובים אני לא אוהב את אלו שעכשיו .. גםםםםםםםםםםםם אני לא כל כך אוהב את אלה שעכשיו.. הם כבר הופכים להיות שירים של דאנס ופופ!!! מזרחית ישן זה הכי אחי!!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker תכין לי סימלון! מה קורה אח ייקר!?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ בסו נורמלנו קאק או טיבה? אוטיבייה איסט קרסייביה גלאזה ..
WooooooooooooooooooooooooooooooW כבר 4
נכתב במקור על ידי MeAndYou מה קורה אח ייקר!? אוצר יפה שלי מה קורה נשמה? חולה עליך חחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker גםםםםםםםםםםםם אני לא כל כך אוהב את אלה שעכשיו.. הם כבר הופכים להיות שירים של דאנס ופופ!!! מזרחית ישן זה הכי אחי!! אבל לא הכל .. הטעם שלי מורכב מכל מיני סגנונות אבל המועדף עליי זה ישראלי כמו ברי סחרוף .
נכתב במקור על ידי MeAndYou WooooooooooooooooooooooooooooooW כבר 4 שתלא תכפיש את שמו !
נכתב במקור על ידי Aviv.E אבל לא הכל .. הטעם שלי מורכב מכל מיני סגנונות אבל המועדף עליי זה ישראלי כמו ברי סחרוף . הכי טוב בישראלי זה אממממממממ לא מוצא חחחחחחח
נכתב במקור על ידי Aviv.E יאלללה בהצלחה נגיד אני מספר משהו ואז אתה אומר ... ואז התעוררת ? ככה עושים את זה ! אלתזייתשכלאחי. שלי יותר מצחיק.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי Aviv.E יאלללה בהצלחה נגיד אני מספר משהו ואז אתה אומר ... ואז התעוררת ? ככה עושים את זה ! תודה... יאלללה הלכתי לראות סרט
Erik Lamela 8
הודעה אחרונה לכיף..
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker הכי טוב בישראלי זה אממממממממ לא מוצא חחחחחחח צודק ... נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אלתזייתשכלאחי. שלי יותר מצחיק. אם תספר לעצמך שקרים הרבה פעמים בסוף תאמין בהם נכתב במקור על ידי Mr. Horror תודה... יאלללה הלכתי לראות סרט להת'
נכתב במקור על ידי Mr. Horror הודעה אחרונה לכיף.. אני עוקף אותך היום !
חוקי הפורום